Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2020 - Anul XXV, nr. 247 (7552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Stop! Viața ta nu este de vânzare!”, acțiune desfășurată marți la Școala „Grigore Ghica Voievod”

Marţi, 20 Octombrie 2020 (13:25:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Școala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod” din municipiul Suceava a avut loc marți, 20 octombrie, activitatea

„Stop! Viața ta nu este de vânzare!”, activitate organizată cu prilejul Zilei europene de luptă împotriva traficului de persoane (18 octombrie).

Invitații speciali care le-au vorbit elevilor despre importanța acestei zile au fost Liliana Orza – comisar-șef poliție, Mihai Moisoiu - inspector de specialitate, Laura Stadler - inspector de specialitate, reprezentanți ai Centrului regional din Suceava al Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane, Florin Barbu, inspector de specialitate, Agenția Antidrog Suceava. Aceștia au apreciat că fenomenul traficului de persoane presupune o abordare complexă, la nivel național derulându-se diverse acțiuni preventive.

Unele dintre obiectivele propuse și atinse de către distinșii invitați au fost creșterea gradului de conștientizare a pericolului în rândul persoanelor vulnerabile - copiii, tinerii, creșterea implicării în activitățile de prevenire, informarea corectă a instituțiilor și organizațiilor implicate.

În urma unui dialog constructiv, desfășurat în aer liber, s-a constatat că exploatarea prin muncă, exploatarea sexuală și exploatarea prin cerșetorie pot fi reduse prin conștientizarea obligațiilor fiecăruia dintre noi.

La activitate au luat parte profesorii diriginți și elevii claselor a VII-a și a VIII-a, care în zilele precedente întâlnirii au desfășurat activități la clasă, au creat afișe, sloganuri, au vizionat filme specifice și mai ales au înțeles pericolul acestui fenomen. „Astfel, traficul de persoane și consumul de droguri ar putea fi prevenit dacă fiecare dintre noi am distruge fără milă zidul indiferenței”, a fost concluzia la care au ajuns participanții la acțiunea „Stop! Viața ta nu este de vânzare!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Stop! Viața ta nu este de vânzare!”, acțiune desfășurată marți la Școala „Grigore Ghica Voievod”.
 Vizualizări articol: 1518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Stop! Viața ta nu este de vânzare!”, acțiune desfășurată marți la Școala „Grigore Ghica Voievod”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei