Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 oct 2020 - Anul XXV, nr. 241 (7546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânăr care i-a atacat pe polițiști cu o piatră a ajuns în spatele gratiilor

Marţi, 13 Octombrie 2020 (09:49:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava după ce și-a ”umflat mușchii” în fața unei patrule de poliție. Incidentul s-a întâmplat în noaptea de 11 spre 12 octombrie, în satul Slobozia, comuna Grănicești, și a plecat de la urmărirea unui autovehicul cu numere de Marea Britanie. Mai exact, în jurul orei 1.45, polițiștii au observat autovehicul suspect, un Audi A4, care venea dinspre Gara din Milișăuți, fără a avea montate atât bara de protecție față, cât și plăcuța de înmatriculare.

Oamenii legii au încercat să oprească mașina, numai că șoferul a fugit în curtea unui localnic. În timp ce încercau să afle cine este conducătorul auto fugar, dinspre un magazin aflat în apropiere, mai mulți tineri au început să strige înspre agenții de poliție, să le adreseze cuvinte și expresii jignitoare. Printre aceștia se afla și tânărul de 21 de ani, care la solicitarea polițiștilor de a se potoli a reacționat exact invers. Acesta a pus mâna pe o piatră și a aruncat-o spre polițiști.

Aceștia au reușit să se ferească, dar piatra a lovit mașina de poliție și a fisurat parbrizul. În fața acestui comportament, șeful de post din Mușenița a tras două focuri de armă în aer, iar mai apoi colegii săi l-au imobilizat pe agresor, pe care l-au dus la sediul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți pentru audieri. Tânărul va fi dus marți în fața unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării măsurii controlului judiciar.      

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care i-a atacat pe polițiști cu o piatră a ajuns în spatele gratiilor.
 Vizualizări articol: 2260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr care i-a atacat pe polițiști cu o piatră a ajuns în spatele gratiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei