Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2020 - Anul XXV, nr. 240 (7545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băut și fără permis, a avariat ambele mașini pe care le-a furat din curtea unui consătean

Luni, 12 Octombrie 2020 (10:36:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Dărmănești este acuzat de comiterea a trei infracțiuni, după ce fără a avea permis de conducere și aflat în stare de ebrietate, a furat pe rând mașinile din curtea unui consătean și le-a avariat.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești au fost informați în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, de către proprietarul unui autoturism din localitate, că un consătean al acestuia i-a sustras mașina din curte și a avariat-o în zona pieței din Dărmănești.

Pe DC 38 din localitatea Dărmănești, în șanțul de pe partea dreaptă polițiștii au identificat autoturismul marca Vw, care fusese abandonat după ce lovise un stâlp pe care-l înclinase și fusese avariat în partea din față. În autoturism nu se afla nici o persoană, însă în urma verificărilor, pe drum a fost identificat mergând pe jos Nicolae Buzic, un bărbat de 23 de ani din localitate, care avea leziuni în zona feței.

Acesta a recunoscut că a condus fără a avea drept două autoturisme ale proprietarului și le-a avariat pe amândouă, indicând locul unde s-ar afla și celălalt autoturism, care fusese readus în curtea proprietarului. 

Fiind testat alcooscopic, a rezultat o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar din cauza leziunilor suferite a fost chemat un echipaj al ambulanței, care l-a preluat și l-a transportat pentru investigații și îngrijiri medicale la spitalul din Suceava, unde i-au fost recoltate și probe biologice de sânge. Nicolae Buzic a fost diagnosticat preliminar cu „agitație psihomotorie, traumatism cranio cerebral și cranio facial prin accident rutier, epistaxis oprit spontan, halenă etalonică, plagă în regiunea nazală”, rămânând internat pentru investigații suplimentare.

Verificările efectuate de polițiști au stabilit faptul că bărbatul nu posedă un permis de conducere, stabilindu-se întregul traseu al acestuia în ziua precedentă și în timpul nopții. S-a stabilit astfel că sâmbătă proprietarul casei unde Buzic presta munci în gospodărie plecase de acasă cu familia și l-a lăsat pe acesta să termine treburile în curte, fără a avea acces în locuință.

Băut fiind și profitând de această ocazie, Buzic a scos din curtea locuinței autoturismul marca Vw și l-a condus pe străzile din localitate, iar la un moment dat datorită stării de ebrietate a părăsit partea carosabilă intrând cu mașina în șanț. A revenit pe jos la locuința proprietarului, a forțat ușile de acces, a pătruns în locuință unde a găsit cheile de contact ale celui de al doilea autoturism marca Renault. S-a urcat la volanul acestuia și l-a condus pe drumurile publice din localitate, în jurul orei 02,00, în timp ce se afla pe DC 38 pierzând controlul volanului și izbindu-se într-un stâlp.

Pe numele bărbatului de 23 de ani a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducere unui vehicul sub influența alcoolului” și „furt în scop de folosință”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fără permis, a avariat ambele mașini pe care le-a furat din curtea unui consătean.
 Vizualizări articol: 2805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fără permis, a avariat ambele mașini pe care le-a furat din curtea unui consătean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei