Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 oct 2020 - Anul XXV, nr. 237 (7542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan și-au reziliat contractele cu Foresta

Joi, 8 Octombrie 2020 (16:01:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Forestei a anunțat joi despărțirea de antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan, din cauza startului neconcludent al sezonului oficial.

„În urma debutului slab de campionat și a eșecului din Cupa României, am avut o discuție cu antrenorul principal Dorin Goian, în urma căreia am stabilit de comun acord rezilierea contractului. La fel au stat lucrurile și în ceea ce îl privește pe antrenorul secund Daniel Bălan. Le mulțumim pentru munca depusă pe banca Forestei și le dorim mult succes în carieră”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a grupării sucevene.

Cu cei doi foști steliști la timonă, Foresta a înregistrat o victorie (1-0 cu Ceahlăul Piatra Neamț) și două eșecuri (1-2 cu Știința Miroslava, 2-3 cu Șomuz Fălticeni), în campionat, și altă înfrângere în fața celor de la Șomuz, cu 0-2, în Cupa României.

„Din păcate asta este viața antrenorilor. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. A fost cam scurt mandatul meu pe banca Forestei, însă am ajuns la concluzia că este mai bine să reziliem contractul acum. Este o mare dezamăgire pentru mine, dar trebuie să merg înainte. A fost un cumul de factori exact cum nu aș fi dorit, care a condus la această situație. Trăim vremuri ciudate în sport, ca de altfel întreaga societate. Aș fi vrut să am parte de altă conjunctură, dar așa a fost să fie. M-aș fi așteptat poate la mai multă susținere în aceste momente, în care mie nu mi-a fost ușor. Am o săptămână de când stau acasă, în izolare, din cauza infectării cu COVID-19, motiv pentru care nici nu am putut să fiu lângă echipă la meciurile cu Șomuz. Practic, am stat doar două partide pe banca Forestei. Oricum, pentru mine Cupa României nu a fost o prioritate, de aceea am și început partida de la Fălticeni fără mai mulți titulari”, a declarat Dorin Goian.

Până la numirea unui nou antrenor, de pregătirea echipei sucevene se vor ocupa secunzii Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan și-au reziliat contractele cu Foresta.
 Vizualizări articol: 2447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan și-au reziliat contractele cu Foresta1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei