Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 oct 2020 - Anul XXV, nr. 233 (7538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Două nunți cu peste 200 de oameni, ”sparte” de polițiști

Duminică, 4 Octombrie 2020 (14:09:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 400 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, pompieri militari, precum și reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au fost angrenați la final de săptămână într-o acțiune de amploare, pe linia verificării normelor de protecție împotriva Covid-19. Acțiunea a fost pusă în aplicare pe fondul creșterii numărului cazurilor de infectare în toată țara.   

Au fost verificate 169 de societăți comerciale, printre ele și localuri în care aveau loc nunți, și au fost controlate peste 100 de mijloace de transport.

În cazul nunților au fost vizate mai multe locații și, din nou, au fost găsite probleme. Nici măcar acum, când legea permite evenimente în interior, cu număr limitat de persoane, legea nu este respectată. La două săli de nunți din Suceava erau peste 200 de participanți, polițiștii mai constatând că în locații nu sunt asigurate nici substanțe dezinfectante.

Conform comunicatului poliției, au fost aplicate amenzi de 6.000 de lei, așadar 3.000 de lei pentru fiecare eveniment.

Un alt capitol important este legat de cei care nu purtau măști în spații închise aglomerate, în special mijloace de transport în comun.

Polițiștii au depistat 17 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, aplicându-le amenzi în cuantum total de 4.100 de lei.

Se poate observa că nu au fost aplicate foarte multe amenzi și s-a mers destul de mult și pe prevenire.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a declarat: ”Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți să conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante. Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii. Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri. Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și în celelalte spații unde este obligatoriu. Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două nunți cu peste 200 de oameni, ”sparte” de polițiști.
 Vizualizări articol: 2489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două nunți cu peste 200 de oameni, ”sparte” de polițiști5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei