Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2020 - Anul XXV, nr. 229 (7534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Locuitorii din Sf. Ilie, nemulțumiți că elevii nu au putut face orele online din cauza întreruperii de energie electrică

Marţi, 29 Septembrie 2020 (12:44:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia, s-au declarat nemulțumiți de faptul că nu au fost anunțați din timp cu privire la întreruperea de energie electrică programată de Delgaz Grid marți, 29 septembrie, în intervalul 8:00 - 16:00, fapt care i-a pus pe elevi în imposibilitatea de a face orele online. Dacă ar fi știut cu câteva zile înainte că marți nu vor avea curent electric, spun părinții, ar fi încercat să găsească o soluție pentru copiii lor, astfel încât să nu piardă orele.

Nemulțumirea locuitorilor din Sf. Ilie vine și din faptul că se așteaptă mult până ce operatorii serviciilor din Call Center-ul companiei răspund pentru a da lămuriri legate de întreruperile de energie electrică sau, mai mult, li se „reproșează” de către operatori faptul că nu accesează site-ul delgaz.ro , „unde compania postează întreruperile programate din fiecare județ, cu două săptămâni înainte de a avea loc, cu excepția avariilor”.

„Altă treabă nu avem decât să stăm în fiecare zi și să accesăm site-ul lor, să vedem daca ne taie sau nu curentul. Trebuia din start, prin contract, să ne anunțe personal, pe fiecare abonat în parte, prin sms sau pe e-mail dacă au loc astfel de întreruperi, și acestea să fie făcute cu mai multe zile înainte, pentru a putea să ne rezolvăm problemele. Cum va fi în această perioadă, când mulți elevi fac învățământ online? Așa s-a întâmplat și marți, când am aflat cu stupoare că a fost anunțată primăria... Păi ce mă interesează dacă au anunțat primăria? Fiecare abonat trebuie să fie anunțat în parte, pentru că fiecare plătește facturile separat”, este mesajul unei persoane nemulțumite din Sf. Ilie.

Abonații Delgaz Grid din acest sat spun că sunt multe întreruperi de energie electrică de-a lungul unei luni, în această localitate, ceea ce îi nemulțumește profund.

De partea cealaltă, reprezentanții Delgaz Grid declară că eforturile companiei s-au îndreptat mult în ultimii ani spre digitalizare, astfel că toate informațiile de care un abonat are nevoie le găsește pe site. Aceștia spun că cine dorește să fie informat pe e-mail în cazul în care locuința sa este afectată de o întrerupere planificată trebuie să intre pe site-ul delgaz.ro, la rubrica „energie electrică” sau „gaze naturale”, după caz, „informații utile” – întreruperi programate, apoi să completeze un formular pentru a fi abonat. Pentru unii suceveni această modalitate este greoaie. La întreruperile programate, Delgaz Grid publică și anunțuri în presa locală, dar sunt anunțate și primăriile unde vor avea aceste întreruperi de energie electrică.

Concluzia este că vor fi încă mulți elevi suceveni care din cauza întreruperilor de energie electrică programate sau neprogramate vor rata orele online, vor fi mulți abonați nemulțumiți de faptul că se pune mult accent pe digitalizare, în condițiile în care mulți săteni au dificultăți în a folosi un telefon, un laptop. Oamenii și-ar dori un sistem mai simplu, „mai pe înțelesul tuturor”, care ar mai tăia din furia oamenilor care se trezesc fără energie electrică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Sf. Ilie, nemulțumiți că elevii nu au putut face orele online din cauza întreruperii de energie electrică.
 Vizualizări articol: 1571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuitorii din Sf. Ilie, nemulțumiți că elevii nu au putut face orele online din cauza întreruperii de energie electrică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei