Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 sep 2020 - Anul XXV, nr. 227 (7532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Florin Sinescu la ieșirea de la urne: „Este momentul schimbării”

Duminică, 27 Septembrie 2020 (12:52:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Pro România pentru funcția de primar al Sucevei, Florin Sinescu, a votat, astăzi, pentru o schimbare la nivelul municipiului Suceava și al județului. Florin Sinescu a spus că alegerile locale de astăzi reprezintă un act democratic extrem de important. „Este ziua de 27 septembrie, în care alegem primarii, consilierii locali, consilierii județeni și președintele Consiliului Județean. Este un moment important pentru județul Suceava, pentru municipiul Suceava. Am venit la vot împreună cu echipa mea de consilieri pentru că este momentul schimbării. Al schimbării la nivelul municipiului, la nivelul județului. Din acest motiv în toată această perioadă de 30 de zile a campaniei electorale am fost prezenți în rândul sucevenilor, iar acest lucru se simte. Vreau să le mulțumesc sucevenilor care au votat până la această oră și care vor vota până la ora 21:00. Este un act democratic, extrem de important”, a spus Florin Sinescu. El a precizat că la secțiile de votare sunt luate toate măsurile pentru a fi asigurat votul în siguranță din punct de vedere epidemiologic. „Vreau să le mulțumesc din nou celor care vor veni la vot, pentru că este extrem de important ca un primar, un Consiliu Local, un președinte de Consiliu Județean și Consiliu Județean să se bucure de un vot cât se poate de masiv, pentru a avea reprezentativitate”, a mai declarat Florin Sinescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florin Sinescu la ieșirea de la urne: „Este momentul schimbării”.
 Vizualizări articol: 1065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Florin Sinescu la ieșirea de la urne: „Este momentul schimbării”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei