Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2020 - Anul XXV, nr. 207 (7512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Modernizarea Sucevei de la Scara Blocului

102 noi locuri de parcare amenajate în cartierul sucevean George Enescu

Joi, 3 Septembrie 2020 (15:37:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Proiectul de amenajare a parcărilor de reședință din municipiul Suceava continuă în toate cartierele, cea mai recentă lucrare finalizată fiind cea din George Enescu, din apropierea bulevardului principal.

Mai exact, în zona blocurilor T43, G45, E46 și E47 au fost amenajate 102 noi locuri de parcare, cu o suprafață totală de 1430 mp. Cea mai mare parcare, aferentă blocului T42, are o suprafață de 330 mp.

“Vom continua să modernizăm aceste spații dintre blocuri, să facem parcări de reședință, pentru că una din marile probleme ale sucevenilor e cea legată de locurile de parcare.

Avem în plan să mai realizăm încă 3000 de locuri de parcare, iar după ce vom finaliza acest proiect, în Suceava se va cunoaște o ameliorare a acestei probleme, dar și o fluidizare a traficului rutier”, a spus primarul Ion Lungu, care a verificat în teren lucrările, împreună cu specialiștii din Primărie.

Pentru realizarea noilor parcări de reședință din zona bulevardului George Enescu a fost necesară turnarea a peste 205 tone de asfalt (binder), precum și a 137 de tone de strat de uzură, iar trotuarele au fost refăcute pe o suprafață de 280 metri pătrați, prin turnarea a aproape 40 de tone de strat de uzură și montarea a 225 metri liniari de bordură mare și 170 metri liniari de bordură mică.

“A ieșit foarte frumos, exact ceea ce își doresc sucevenii. Amintim faptul că doi ani de zile a fost blocat acest proiect în Consiliul Local, de către cei de la PSD, care s-au opus, dar am reușit să-l deblocăm și îl vom continua”, a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi, care se ocupă îndeaproape de amenajarea parcărilor de reședință, în toate cartierele municipiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 102 noi locuri de parcare amenajate în cartierul sucevean George Enescu.
 Vizualizări articol: 1591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
102 noi locuri de parcare amenajate în cartierul sucevean George Enescu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei