Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 aug 2020 - Anul XXV, nr. 191 (7496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Un consilier local din Suceava și fetița lui de 10 ani, morți într-un groaznic accident rutier

Sâmbătă, 15 August 2020 (17:37:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident rutier petrecut sâmbătă dimineață între localitățile Fetești și Movila a dus la o imensă tragedie într-o familie din Suceava.

Consilierul local Marius Cernescu, în vârstă de 36 de ani și fiica sa în vârstă de 10 ani au murit după ce mașina condusă de tată a fost lovită cu o violență extremă de un alt autoturism. Din primele cercetări ale poliției rezultă că suceveanul se deplasa regulamentar.

Conform presei ialomițene, din primele cercetări ale poliției rezultă că un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Movila, ar fi depășit pe linia continuă și a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 36 de ani. Este  vorba de Marius Cernescu, care era cel mai tânăr consilier local din Suceava.

Fetița în vârstă de 10 ani a suceveanului a fost  găsită de pompierii militari încarcerată, cu leziuni incompatibile cu viața.  Marius Cernescu avea și el leziuni extrem de grave și a fost preluat de un elicopter SMURD, pentru a fi dus la Constanța. Din păcate, și el a decedat în scurt timp. Din accident au mai rezultat încă trei răniți, printre ei și soția lui Marius Cernescu, singura supraviețuitoare din mașină.

“Sunt șocat...Aseară am vorbit cu el, a fost patru zile la mare cu familia, să se relaxeze, iar acum se întoarcea acasă pentru că aveam de finalizat dosarele pentru depunerea candidaturilor la Primărie. E cumplit ce li s-a întâmplat...era un tânăr muncitor și serios, care a pus pe picioare o afacere și reușise să o facă să meargă, cât să le asigure traiul”, a spus, cu sufletul îndurerat, Dan Roibu, colegul său de partid și din Consiliul Local Suceava.

Familia lui Marius Cernescu petrecuse câteva zile la mare și se întorcea acasă, unde consilierul local ALDE avea de rezolvat treburi urgente legate de înscrierile pentru alegerile locale. Acesta era la primul său mandat de consilier local, care urma să se încheie curând, dar miza pe experiența acumulată pentru a obține un nou mandat în deliberativul local.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un consilier local din Suceava și fetița lui de 10 ani, morți într-un groaznic accident rutier.
 Vizualizări articol: 15180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un consilier local din Suceava și fetița lui de 10 ani, morți într-un groaznic accident rutier5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei