Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2020 - Anul XXV, nr. 178 (7483)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trimisă în judecată, după ce a fost prinsă cu 1.000 de pachete de țigări de contrabandă

Vineri, 31 Iulie 2020 (15:19:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie de 51 de ani a fost trimisă în judecată de anchetatori, după ce a fost acuzată de săvârşirea infracţiunii de „contrabandă”. Femeia a primit vestea în arestul IPJ Suceava, unde se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Fapta de care este acuzată femeia s-a petrecut în seara de 9 iulie, când polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au descoperit aproape 1.000 de pachete de țigări de contrabandă, care erau scoase la vânzare în Piața Agroalimentară Burdujeni din municipiul Suceava. Țigările în valoare de 13.000 de lei, au fost găsite la o femeie în vârstă de 51 de ani. Polițiștii au luat atunci decizia de a o reține pentru o perioadă de 24 de ore și i-au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ”contrabandă”, iar întreaga cantitate de țigări a fost confiscată.

În cursul zilei care a urmat Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata P.E. de 51 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”, constând în faptul că în cursul serii precedente, în jurul orelor 19:40, inculpata a fost depistată deţinând pentru comercializare în Piaţa Agroalimentară Burdujeni din municipiul Suceava, la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, ţigări de provenienţă extracomunitară, bunuri care trebuiau plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă și cauzează un prejudiciu bugetului de stat. 

Prin ordonanța organelor de cercetare penală din aceeași zi a fost dispusă reţinerea inculpatei pentru o durată de 24 ore. La expirarea reținerii a fost pronunțată o încheiere la Judecătoria Suceava, prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatei pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea  infracţiunii de „contrabandă”.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au finalizat cercetările în această cauză, întocmind în aceste zile rechizitoriul prin care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei de 51 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de ”contrabandă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimisă în judecată, după ce a fost prinsă cu 1.000 de pachete de țigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trimisă în judecată, după ce a fost prinsă cu 1.000 de pachete de țigări de contrabandă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei