Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2020 - Anul XXV, nr. 171 (7476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Sucevean reținut pentru că a fost prins conducând o mașină în timp ce era drogat

Joi, 23 Iulie 2020 (20:24:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 26 de ani din municipiul Suceava a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Serviciul Teritorial Suceava. Emanuel Tiron este acuzat de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată, efectuarea, în mod neautorizat și fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

”În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada 2019 – 2020, inculpatul a comercializat droguri de risc (cannabis) și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Suceava. Inculpatul este o persoană cunoscută organelor de urmărire penală ca având preocupări infracționale pe linia traficului de droguri și consumului de droguri încă din cursul anului 2018, când, în urma unui accident rutier, a fost transportat la spital, unde în urma investigațiilor medicale efectuate s-a constatat că acesta consumase cocaină. La sfârșitul anului 2019, după procesul de recuperare medicală, inculpatul a reluat activitatea infracțională pe linia traficului de droguri, deținând și vânzând, atât droguri de risc, cât și produse psihoactive”, se arata într-un comunicat al DIICOT Suceava.

În cursul zilei de joi, procurorii DIICOT Suceava, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Suceava au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate recipiente, pungi și plicuri conținând fragmente vegetate susceptibile a fi substanțe cu efect psihoactiv, comprimate medicamentoase, un cântar electronic, telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, sume de bani în lei și valută, precum și înscrisuri.
Procurorii au decis ca vineri să meargă la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
În acest caz suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava.
Procurorii DIICOT Suceava au ținut să precizeze că suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean reținut pentru că a fost prins conducând o mașină în timp ce era drogat.
 Vizualizări articol: 2378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevean reținut pentru că a fost prins conducând o mașină în timp ce era drogat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei