Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2020 - Anul XXV, nr. 153 (7458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fobal

Alți nouă jucători au semnat prelungirea contractelor cu Bucovina Rădăuți

Joi, 2 Iulie 2020 (10:21:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bucovina Rădăuți va aborda viitorul sezon competițional al Ligii a III-a cu o formulă mult schimbată față de ediția de campionat precedentă. În acest sens, noul antrenor principal, Iulian Ionesi, a început să schițeze un lot de jucători cu care va aborda ediția 2020-2021 a eșalonului al treilea. Într-o primă fază, conducerea clubului a început negocierile cu jucătorii aflați la final de contract. Astfel, după atacanții Ionuț Plămadă și Ionel Stoian, cu care s-a bătut palma încă de luni, miercuri după amiază au semnat prelungirea înțelegerilor alți nouă jucători, este vorba de portarul Ionuț Puianu, fundașii Florin Antonesei, Mugur Florescu, Alexandru Ciobanu și Abel Coajă, mijlocașii Vasile Dănilă și Daniel Bejenar și atacanții Robert Ciobanu și Cătălin Coroamă.

„Am dorit mult ca acești fotbaliști să continue la Rădăuți, să facă parte din acest nou proiect, și mă bucur că au răspuns pozitiv în ceea ce privește semnarea contractelor. Ne vă înhăma la treabă și vă asigur că Bucovina Rădăuți va rămâne un nume respectat în Liga a III-a”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Bucovina Rădăuți a pierdut în această vară câțiva jucători importanți în intersezon, precum Andrei Alecsandru, plecat la Aerostar Bacău, Vasile Vitu, ajuns în curtea Forestei Suceava, Vasilică Mihăeș, transferat la Metalul Buzău, Bogdan Melinte, care a revenit la FC Botoșani, echipa de care aparține, dar și pe antrenorul Daniel Bălan, care l-a urmat pe Dorin Goian, pe Areni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alți nouă jucători au semnat prelungirea contractelor cu Bucovina Rădăuți.
 Vizualizări articol: 916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alți nouă jucători au semnat prelungirea contractelor cu Bucovina Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei