Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2020 - Anul XXV, nr. 142 (7447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A atacat-o cu un cuțit pe soția unui amic și acum a fost condamnat să meargă la închisoare

Vineri, 19 Iunie 2020 (14:44:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost condamnat de magistrații de la Tribunalul Suceava la o pedeapsă de 4 ani de închisoare. Neculai Ionuț Guzu, din comuna Mușenița, a fost găsit vinovat pentru infracțiunile de tentativă de omor. Trebuie spus că soluția de vineri nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Din cercetările judiciariştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava al poliţiei, coordonaţi de un procuror criminalist, a rezultat că Neculai Ionuţ Guzu a băut împreună cu Mihail O., în vârstă de 41 de ani, la o crâşmă din satul Baineţ, după care cei doi s-au deplasat la locuinţa celui de-al doilea, unde au continuat să bea. La un moment dat, pe timp de noapte, tânărul de 27 de ani şi-a adus aminte de o presupusă datorie pe care o avea de recuperat. În timp ce bărbatul a plecat la un vecin, tânărul a încercat să facă sex cu soţia acestuia, ameninţând-o cu un cuţit. Femeia s-a luptat şi a strigat după ajutor, soţul ei intervenind.

„A încercat să intervină şi să-l oprească pe inculpat, împrejurări în care inculpatul a exercitat acte de violenţă cu un obiect tăietor – înţepător (cuţit) într-o zonă vitală asupra acestei victime, cu intenţia de a-i suprima viaţa”, se arăta într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Lovitura de cuţit a fost în zona gâtului, însă din fericire nu a fost foarte puternică. Totuşi, având în vedere cum a lovit agresorul, fapta a fost încadrată la tentativă de omor.

La plecare, tânărul a luat şi un telefon din casă, în contul datoriei pe care o invocă.

La propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, judecătorii de la Tribunalul Suceava au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Neculai Ionuţ Guzu, iar bărbatul se află în spatele gratiilor și astăzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A atacat-o cu un cuțit pe soția unui amic și acum a fost condamnat să meargă la închisoare.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A atacat-o cu un cuțit pe soția unui amic și acum a fost condamnat să meargă la închisoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei