Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iun 2020 - Anul XXV, nr. 138 (7443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinci bicicliști, victime în accidente în județ, în doar două zile

Luni, 15 Iunie 2020 (15:34:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Polițiștii de la Serviciul Rutier Suceava s-au confruntat la finele săptămânii trecute cu un adevărat val de accidente cu implicarea bicicliștilor, cinci în doar două zile. Din păcate, bicicliștii de genul celor implicați în accidentele recente nu par să aibă nimic în comun cu regulile de circulație și peste asta unii se mai deplasează pe două roți și băuți. Efectul este că sunt implicați foarte des în accidente rutiere, iar acestea nu sunt tot timpul ușoare.

Numai în cursul zilei de sâmbătă s-au înregistrat trei astfel de evenimente în care au fost implicați bicicliști.

Un bărbat de 71 de ani care circula pe un drum comunal din Pojorâta a intrat cu roata din față a bicicletei într-o denivelare, motiv pentru care s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă pe carosabil, suferind leziuni la nivelul capului și ajungând la spital.

Tot sâmbătă, un tânăr de 24 de ani, din Ilișești, a intrat cu bicicleta într-o autoutilitară. Bărbatul a suferit leziuni ușoare, iar polițiștii au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca pe bicicletă, rezultatul la etilotest fiind 0,68 mg/l.

Un alt accident s-a petrecut pe drumul județean din Dumbrăveni. Un biciclist în vârstă de 31 de ani, din Siminicea, s-a dezechilibrat și a căzut pe șosea. Bărbatul a fost preluat de un echipaj ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava.

Au urmat alte două accidente duminică, ambele în aceeași comună – Baia.

Într-un prim caz, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din comuna Baia, în timp ce conducea o bicicletă, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Bărbatul a ajuns la Spitalul Fălticeni, diagnosticat cu plăgi și excoriații la nivelul capului, fără a rămâne internat.

Polițiștii au aflat și motivul pentru care biciclistul s-a dezechilibrat: era sub influența băuturilor alcoolice.  

Pentru că s-a urcat beat pe bicicletă bărbatul a încasat de la polițiști o amendă de 1.160 de lei.

Duminică, în jur de ora 15.00, un biciclist în vârstă de 43 de ani, din Baia, în timp ce se deplasa pe raza satului Bogata, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Bărbatul de 43 de ani a suferit un traumatism cranian acut închis, fiind transferat de la Spitalul Fălticeni la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații suplimentare. Având în vedere starea destul de precară de sănătate a bărbatului, polițiștii nu au putut să verifice în acest caz alcoolemia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci bicicliști, victime în accidente în județ, în doar două zile.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci bicicliști, victime în accidente în județ, în doar două zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei