Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iun 2020 - Anul XXV, nr. 138 (7443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acorduri celebre de muzică clasică, jazz și caffe-concert, vineri, la Muzeul de Științele Naturii

Luni, 15 Iunie 2020 (15:29:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Artiștii Ansamblului „Ciprian Porumbescu” Suceava organizează vineri, 19 iunie, de la ora 17:00, la Muzeul de Științele Naturii, un concert de muzică clasică, jazz și caffe-concert, în cadrul proiectului „Dor de viață, dor de cântec”, susținut de violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuț Țanța și Emil Lupu – voce. „Venind în întâmpinarea publicului, am modificat orele de desfășurare a spectacolelor din Muzeul Satului Bucovinean și Cetatea de Scaun a Sucevei, pentru a avea cât mai mulți ocazia ca după o zi de muncă să petreacă câteva ore în natură și să se bucure de istorie și tradiții, ascultând o muzică bună”, au transmis organizatorii.

Sâmbătă, 20 iunie, de la ora 15:00, la Muzeul Satului Bucovinean, interpreții de muzică populară ai Ansamblului artistic „Ciprian Porumbescu” Leonard Raicu, Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiș, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochița vor aduce în fața publicului iubitor de folclor momente artistice unice, toate într-un decor minunat.

Duminică, 21 iunie, tot cu începere de la ora 15:00, timp de două ore, în Curtea Interioară a Cetății de Scaun, violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuț Țanța și Emil Lupu - voce, din orchestra Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, vor încânta publicul vizitator cu acorduri celebre de muzică clasică, jazz și caffe-concert. Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural „Bucovina” au luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru publicul vizitator, pentru artiștii care susțin spectacolele, cât și pentru angajații muzeului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acorduri celebre de muzică clasică, jazz și caffe-concert, vineri, la Muzeul de Științele Naturii.
 Vizualizări articol: 1257 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acorduri celebre de muzică clasică, jazz și caffe-concert, vineri, la Muzeul de Științele Naturii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei