Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2020 - Anul XXV, nr. 136 (7441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Fenomenele meteo extreme au creat probleme în mai multe localități ale județului

Vineri, 12 Iunie 2020 (11:32:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fenomenele meteo extreme din cursul zilei de joi au creat probleme în mai multe localități ale județului Suceava. Pompierii militari au fost solicitați să intervină în Câmpulung Moldovenesc, Iacobeni, Vatra Dornei, Frătăuții Vechi și Suceava. În noaptea de joi spre vineri, militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți și lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frătăuții Vechi au avut o acțiune extrem de dificilă. Pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o gospodărie din Frătăuții Vechi au fost deplasate cinci autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Anexele ardeau toate, iar la casă focul cuprinsese acoperișul. Intervenția a durat mai bine de două ore, dar cu toată desfășurarea de forțe au ars depozitul de furaje și adăpostul de animale, construite din lemn, pe o suprafață de aproximativ 170 mp și circa 30 mp din acoperișul locuinței. Au mai ars circa cinci metri cubi deșeuri lemn de foc și două tone de fân. S-a degradat un perete al casei pe o suprafață de aproximativ 25 mp. Pompierii au reușit să oprească extinderea focului la casele vecine și au stabilit drept cauză a incendiului trăsnetul, care a lovit și a aprins inițial depozitul de furaje.

În afara acestei intervenții, pompierii au mai avut și alte misiuni. Astfel, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au fost chemați pentru a da jos un arbore care a căzut peste firele de iluminat public, pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Aceeași misiune a fost și în cartierul Burdujeni, din Suceava, unde un arbore a căzut peste două autoturisme.   

La rândul lor, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au fost solicitați să intervină pentru două misiuni de evacuarea a apei, rezultată în urma ploilor abundente. În localitatea Iacobeni, pompierii au evacuat apa dintr-un adăpost de animale, iar în municipiul Vatra Dornei s-a evacuat apa dintr-o curte inundată după ce canalizarea s-a înfundat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fenomenele meteo extreme au creat probleme în mai multe localități ale județului.
 Vizualizări articol: 2042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fenomenele meteo extreme au creat probleme în mai multe localități ale județului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei