Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2020 - Anul XXV, nr. 128 (7433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tineri sportivi și artiști suceveni pot să obțină finanțare pentru proiecte prin Programul MOL de promovare a talentelor

Miercuri, 3 Iunie 2020 (12:45:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tineri sportivi și artiști suceveni pot să obțină finanțare pentru proiecte prin Programul MOL de promovare a talentelor, competiție care a ajuns la ediția a XV-a. Proiectele se înregistrează online, până pe 14 iunie 2020, pe pagina de internet a Fundației Pentru Comunitate – www.pentrucomunitate.ro.

MOL România și Fundația Pentru Comunitate au lansat cea de-a 15-a ediție a Programului MOL de promovare a talentelor. Fondul total de sponsorizare este de 560.000 de lei. După cum a am aflat de la inspectorul școlar al IȘJ Suceava Tatiana Vîntur, în cadrul celor 14 ediții anterioare au fost susținuți 70 de tineri din Suceava, prin 28 de proiecte, cu suma totală de 47.200 lei.

Programul MOL de promovare a talentelor este organizat pe bază de concurs de proiecte și oferă sprijin financiar pentru continuarea activității și susținerea performanței tinerilor sportivi și artiști cu rezultate foarte bune.

Sunt eligibile atât proiectele individuale, cât și cele depuse de echipe sportive sau ansambluri artistice, cuprinzând rezultatele solicitanților, obiectivele de viitor, soluțiile specifice condițiilor actuale și bugetul pentru realizarea proiectului. Fondul total al ediției actuale este de 560.000 lei, fiind accesibil tinerilor sportivi sau artiști cu vârste între 8 și 18 ani, respectiv categoriei de peste 18 ani, care au nevoie de susținere în scopul participării la concursuri, pentru dezvoltarea și aplicarea unor soluții specifice condițiilor actuale sau achiziției de echipamente și materiale.

 

Cererile vor fi evaluate de două jurii de specialitate

 

În cadrul Programului MOL de promovare a talentelor un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportivă sau artistică sau pentru a achiziționa echipamente și materiale.
Membrii juriilor iau în considerare, pe lângă alte criterii, și corelarea cheltuielilor cu obiectivele stabilite.
Din finanțarea totală a ediției a 15-a, 220.000 lei sunt destinați sportului, 200.000 lei domeniului artelor și 140.000 lei categoriei de vârstă de peste 18 ani, în cadrul căreia pot solicita sprijin acei tineri care au beneficiat deja de sponsorizări în anii anteriori și au depășit vârsta majoratului.
Solicitările pot fi depuse până la data de 14 iunie 2020, iar detaliile programului pot fi găsite pe www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro
Cererile vor fi evaluate de două jurii de specialitate. Președintele juriului la secțiunea sport este Violeta Beclea-Székely, campioană europeană la atletism și doctor în sport, iar la secțiunea artă este violonistul Márkos Albert, concertmaestrul Filarmonicii Transilvania din Cluj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tineri sportivi și artiști suceveni pot să obțină finanțare pentru proiecte prin Programul MOL de promovare a talentelor.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tineri sportivi și artiști suceveni pot să obțină finanțare pentru proiecte prin Programul MOL de promovare a talentelor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei