Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mai 2020 - Anul XXV, nr. 119 (7424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La aniversarea a 145 de ani a PNL, Gheorghe Flutur își cheamă colegii de partid la „unitate și acțiune”

Duminică, 24 Mai 2020 (13:52:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj cu ocazia aniversării a 145 de ani de existență a PNL. Flutur a arătat că PNL are „ o istorie care se întinde pe trei secole”, „a contribuit decisiv la modernizarea României” și este partidul care, prin înaintașii săi, „a plătit tribut gândirii totalitare”, având de asemenea un rol hotărâtor după 1989 în modernizarea României, aderarea la Uniunea Europeană și la spațiul euroatlantic.

„Am avut privilegiul să învăț la școala marilor personalități liberale, Mircea Ionescu Quintus, Alexandru Paleologu, Constantin Bălăceanu-Stolnici, Radu Câmpeanu. Am avut onoarea să fac parte din Guvernul României care a negociat intrarea României în Uniunea Europeană pe un capitol foarte important, agricultura”, a afirmat liderul PNL Suceava. Acesta a spus că partidul a trecut și „prin frământări” și că este bucuros că el a fost printre oamenii politici „care au contribuit la coagularea dreptei în 2007 și apoi la formarea marelui Partid Liberal, care a dat de două ori președintele României și care acum guvernează țara, cu un guvern în care Suceava dă ministrul Culturii”.

„Mi-am asumat și proiectul de dezvoltare a județului Suceava, iar PNL este la al doilea mandat cu președinte al Consiliului Județean. Despre aceste mandate nu vreau eu să vorbesc pentru că trebuie să vorbească sucevenii”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a spus că PNL este o școală de gândire, de inițiativă și acțiune și de luptă de idei și este mândru că fac parte din acest partid, membru al celei mai mari familii politice europene, Partidul Popular European, „care decide astăzi în Europa”.

„Recunoștință și omagiu înaintașilor noștri, îndemn la unitate și acțiune camarazilor liberali de astăzi, gândire pozitivă și acțiune pentru a duce mai departe România acolo unde îi este locul, întru demnitatea și prosperitatea tuturor românilor”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La aniversarea a 145 de ani a PNL, Gheorghe Flutur își cheamă colegii de partid la „unitate și acțiune”.
 Vizualizări articol: 1403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
La aniversarea a 145 de ani a PNL, Gheorghe Flutur își cheamă colegii de partid la „unitate și acțiune”1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei