Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2020 - Anul XXV, nr. 116 (7421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

O haită de câini face ravagii pe Aleea Dumbrăvii. Au omorât trei berbecuți într-o singură noapte

Miercuri, 20 Mai 2020 (14:25:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O haită formată din aproximativ 15 câini face prăpăd în cartierul Burdujeni, în special pe strada Aleea Dumbrăvii. Într-o singură noapte patrupedele canine au omorât trei berbecuți care aparțineau unui bărbat care locuiește în zonă, asta după ce săptămâna trecută au mai ucis un miel.

Proprietarul este disperat și spune că a sunat de trei ori la Primăria Suceava în speranța că cineva va veni și va strânge câinii fără stăpân.

”Să crești animale nu-i deloc simplu, iar când vezi că se întâmplă așa ceva îți vine să-ți iei câmpii. Vă spun sincer, sunt în stare de orice, inclusiv să otrăvesc acești câini. Mieii erau închiși în țarc, nu umblau aiurea, ce pot face mai mult de atât pentru a-i proteja? Sper ca cei de la Primăria Suceava să audă măcar acum care este situația și să ia măsuri cât mai rapid”, este strigătul de disperare al bărbatului căruia i-au fost omorâți patru miei.

Acesta a mai menționat că haita de câini este venită destul de recent în zonă și că acționează în special pe timp de noapte.

Contactat telefonic, viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat că se vor lua măsuri pentru prinderea câinilor fără stăpân. Acesta a mai precizat că medicul veterinar care se ocupă cu tranchilizarea animalelor în operațiunea de prindere era din Fălticeni și în perioada de carantină nu a putut intra în municipiul Suceava, dar că de luni această activitate a fost reluată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O haită de câini face ravagii pe Aleea Dumbrăvii. Au omorât trei berbecuți într-o singură noapte.
 Vizualizări articol: 2317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O haită de câini face ravagii pe Aleea Dumbrăvii. Au omorât trei berbecuți într-o singură noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei