Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2020 - Anul XXV, nr. 115 (7420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câini legați și înecați într-un iaz din Pătrăuți

Marţi, 19 Mai 2020 (12:09:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația de protecție a animalelor Casa lui Patrocle - Animal Rescue a făcut luni seară (18 mai) o descoperire îngrozitoare: doi câini cu zgărzi la gât, legați și înecați într-un iaz din Pătrăuți. Din ce povestesc reprezentanții asociației de protecție a animalelor, unul dintre câini era legat și cu lanțul, iar celălalt cu o șufă. Câinele negru a fost găsit împachetat într-un rucsac negru, celălalt într-un sac de rafie. Deasupra bagajelor era pus un palet, iar peste palet bucăți de calaburi. Omul care a descoperit această grozăvie locuiește în municipiul Suceava, însă are casa în construcție pe malul iazului din Pătrăuți.

„Primul câine, mascul, cel negru, are mult peste zece ani, și doar caninii rămași în gură. Iar dacă și-a petrecut o viață de câine în lanț, trebuie ca cineva să-l recunoască. Un vecin, un prieten de-al proprietarului. Cealaltă, albă, este o cățea mare și frumoasă. Și mai tânără”, au postat pe pagina lor de Facebook reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle – Animal Rescue.

Această poveste a celor doi câini uciși este cu atât mai ciudată, spun cei de la Asociație, cu cât în sacul de rafie unde era băgat câinele bătrân „am găsit mai multe haine de damă - rochii, fuste și un rucsac. Iar în afara faptului că erau ude și murdare de mâl, la prima vedere erau lucruri bune. Iar de-aici se ridică și ipotezele contradictorii”. Asociația a anunțat imediat și Poliția Suceava. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a demarat cercetări.

În acest moment, întrebările care se pun și care și le pun și cei care protejează animalele sunt diverse: „I-a ucis proprietarul? Sau a fost călcat de hoți care i-au ucis câinii, au furat, și au aruncat ce nu le-a trebuit?! Dacă i-a ucis proprietarul, de ce-ar fi băgat și hainele? Sau de ce atâta deranj să-i care până aici, să-și mascheze crima cu un palet și calaburi, când le putea face capătul mai simplu și să-i arunce în altă parte? Pe de altă parte, mai există un detaliu important pe care l-am aflat curând. Cu câteva luni în urmă, câinele negru a fost găsit tot aici, în zonă, legat cu lanțul de un copac. Câțiva copii l-au eliberat, iar el probabil s-a întors tot acasă. În cazul acesta, vina merge tot spre proprietar, care, sătul de câini, și-a făcut acum treaba până la capăt”. La toate aceste întrebări se așteaptă răspunsuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câini legați și înecați într-un iaz din Pătrăuți.
 Vizualizări articol: 1967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câini legați și înecați într-un iaz din Pătrăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei