Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mai 2020 - Anul XXV, nr. 109 (7414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Mașina unui polițist de frontieră distins în lupta cu contrabandiștii, incendiată în curtea casei

Marţi, 12 Mai 2020 (11:53:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mașina personală a unui polițist de frontieră sucevean a fost incendiată de o mână criminală, în noaptea de luni spre marți. Mașina Volvo era parcată în curtea casei polițistului, situată foarte aproape de sediul Poliției de Frontieră Rădăuți.

Polițistul vizat este ofițerul Cristian Bostă, care, în vara anului trecut, a primit emblema de onoare a MAI pentru activitatea desfășurată pe linia combaterii contrabandei.

 În perioada iunie 2018 – iunie 2019, în urma acţiunilor şi misiunilor desfăşurate, poliţistul de frontieră sucevean a participat la constatarea a 24 de fapte penale, din care 18 de contrabandă, fiind ridicate în vederea confiscării 185.360 de pachete cu ţigări provenite din activităţi de contrabandă, în valoare de aproape 2,2 milione lei şi 11 autoturisme în valoare de 100.000 de lei. 

După toate probabilitățile, acțiunea de răzbunare i se trage tânărului ofițer tot din capturile făcute de la contrabandiști.

În urmă cu o lună de zile, autoturismul BMW al unui polițist de la Vatra Moldoviței a fost incendiat în apropiere de locuința de serviciu a acestuia. În acest caz, acțiunea pare a fi legată de urmărirea unor braconieri de către respectivul polițist.

 

Cu referire la incendierea mașinii Volvo a polițistului, la fața locului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Radăuți, cu o autospecială cu apă. 

La sosirea echipajului, ardea partea din față a mașinii, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului.

”Mașina a ars în proporție de 40%, iar  cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Autorul a folosit un coctail inflamabil pe care l-a aruncat se pare sub mașină.

 

 

Precizări de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava

 

În data de 11 mai a.c., în jurul orei 23.30, un ofițer din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava a informat conducerea unității despre faptul că mașina sa personală, aflată în curtea imobilului în care acesta locuiește, în municipiul Rădăuți, a fost incendiată de către persoane necunoscute.

”Incendiul a fost stins de către un echipaj din cadrul Inspectoratului  pentru Situații de Urgență, în sprijinul acestuia venind și un polițist de frontieră aflat în proximitate și doi lucrători ai Centrului Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Rădăuți. Cazul este instrumentat de Poliția municipiului Rădăuți, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți”, au precizat cei de la Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașina unui polițist de frontieră distins în lupta cu contrabandiștii, incendiată în curtea casei.
 Vizualizări articol: 5836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mașina unui polițist de frontieră distins în lupta cu contrabandiștii, incendiată în curtea casei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei