Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 apr 2020 - Anul XXV, nr. 91 (7396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 60 de angajați ai Spitalului Câmpulung, retestați marți. De rezultat depinde redeschiderea spitalului

Luni, 20 Aprilie 2020 (17:03:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

62 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc vor fi retestate marți, 21 aprilie, și în funcție de rezultate se va lua o decizie referitoare la redeschiderea unității medicale, închisă de Direcția de Sănătate Publică în urmă cu 16 zile.

Primarul orașului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a declarat, luni, că toate cele 258 de cadre medicale din spital au fost testate săptămâna trecută și că rezultatele au venit de la Cluj în 24 de ore. „Din discuția cu DSP am înțeles că mâine (marţi – n.r.) vor testate din nou cele 62 de cadre medicale care au ieșit pozitive și în funcție de rezultate se va lua o decizie cu privire la deschiderea totală sau parțială a spitalului”, a declarat primarul Negură.

În ceea ce privește aparatul pentru testarea moleculară COVID-19 achiziționat de spital, cu sprijinul administrației locale și al primăriilor din zonă, primarul Negură a afirmat că acesta a fost livrat unității medicale și în maximum o săptămână va fi finalizată amenajarea spațiului dedicat acestui laborator, în Policlinică. Pentru activitatea de testare spitalul va încheia un contract prestări servicii cu specialiști de la compania Dorna Medical.

Reamintim că Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc a fost închis la începutul lunii aprilie pentru 14 zile, după ce 74 de angajați și cei șapte pacienți care se aflau internați la acel moment în unitatea medicală au fost confirmați infectați cu noul coronavirus.

Cei șapte pacienți, toți COVID pozitiv, au fost transferați la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Personalul a mers acasă, în izolare, timp de 14 zile și a fost testat. Cei 74 de angajați depistați pozitiv sunt atât personal medical, cât și auxiliar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 60 de angajați ai Spitalului Câmpulung, retestați marți. De rezultat depinde redeschiderea spitalului.
 Vizualizări articol: 3302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 60 de angajați ai Spitalului Câmpulung, retestați marți. De rezultat depinde redeschiderea spitalului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei