Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 apr 2020 - Anul XXV, nr. 91 (7396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pachete de Paște pentru 60 de familii din Slatina, Liteni, Ipotești și Suceava, distribuite de Cornel Manaz și Paul Eremie

Sâmbătă, 18 Aprilie 2020 (15:08:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, aprecieri pentru gestul a doi tineri antreprenori suceveni, Cornel Manaz și Paul Eremie, care au pregătit, pentru persoanele aflate în dificultate, 60 de pachete cu produse alimentare, pe care le-au distribuit la 25 de gospodării din orașul Liteni, 20 de gospodării din comuna Slatina, 10 gospodării din comuna Ipotești și pentru 5 familii nevoiașe din municipiul Suceava.

Conform comunicatului, cei doi, ajutați de câte un reprezentant al Instituției Prefectului județul Suceava și Inspectoratului de Poliție Județean, au mers și sâmbătă, 11 aprilie, și în ziua de Florii, cu o masă caldă, la toate cele 10 puncte fixe de control la ieșirea din zona de carantină, „pentru a transmite ceea ce gândesc toți sucevenii: Vă mulțumim că sunteți aici pentru noi!”

„Ceea ce au făcut poate fi rezumat la un singur cuvânt: respect”, se arată în comunicat, unde se mai arată că „Suceava are acum nevoie de fiecare dintre noi. Ieșeni, clujeni, băcăuani, bucureșteni, într-un cuvânt români din toată țara au răspuns atunci când Suceava a avut nevoie de ajutor. Au venit aici pentru ea, să ajute cum pot mai bine”. 

Pe de altă parte, Suceava merge unde cineva strigă după ajutor, unde este nevoie de sprijin, se subliniază în comunicatul Prefecturii, arătând că un militar al Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” a rămas fără casă în preajma Sfintelor Paști, în urma unui incendiu devastator. În noaptea de duminică spre luni, un incendiu grav a transformat în scrum patru gospodării din localitatea Șieuț din județul Bistrița-Năsăud, iar în urma tragediei familia caporalului Ioan Pantea - părinții militarului, soția și cei doi copii - a pierdut toată agoniseala de-o viață, rămânând fără un acoperiș deasupra capului.

Cine dorește să-l ajute pe acest militar și familia lui o pot face în contul: RO81BTRLRONCRT0P85415401 pe numele Pantea Ioan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pachete de Paște pentru 60 de familii din Slatina, Liteni, Ipotești și Suceava, distribuite de Cornel Manaz și Paul Eremie.
 Vizualizări articol: 3355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pachete de Paște pentru 60 de familii din Slatina, Liteni, Ipotești și Suceava, distribuite de Cornel Manaz și Paul Eremie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei