Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2020 - Anul XXV, nr. 67 (7372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două dosare penale la Suceava și Fălticeni pentru persoane care au ascuns că au venit din zone de risc, și 16 amenzi

Sâmbătă, 21 Martie 2020 (16:14:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiști și jandarmi au verificat, în data de 20 martie a.c., 663 de persoane aflate în autoizolare, 142 de unități economice și 140 de persoane aflate în carantinare instituționalizată, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Gășpărel. Potrivit comunicatului remis presei,

pentru prevenirea și combaterea riscului de răspândire cu noul coronavirus COVID- 19, au acționat, vineri, în județ, 152 de polițiști, 49 de polițiști locali și 12 jandarmi. Aceștia au efectuat acțiuni de verificare la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, de verificare a locațiilor de carantinare, precum și de verificare a unităților comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. Acțiunile de verificare s-au finalizat cu întocmirea a două dosare penale pentru fals în declarații cu privire la datele funizate la persoane aflate în zona Suceava și Fălticeni și aplicarea a 16 sancțiuni contravenționale, din care 12 pentru nerespectarea măsurii autoizolării, cu o valoare total de 49000 lei. Trei dintre sancțiunile contravenționale au fost aplícate administratorilor unor baruri din zona Cîmpulung Moldovenesc, pentru nerespectarea Ordonanței militare, valoarea total a acestora fiind de 210.000 lei.

Diana Gășpărel a mai transmis că „informațiile care pot fi comunícate de către Instituția Prefectului, conform dispozițiilor primite, sunt cele referitoare la măsurile pentru împiedicarea răspândirii și combaterii COVID- 19, măsurile de ordine publică dispuse, identificarea și amenajarea locurilor pentru carantinare fără precizarea locației, recepțiile de materiale și echipamente”.

„Ne adresăm din nou populației cu recomandarea de a respecta măsurile dispuse pentru limitarea și prevenirea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus COVID- 19, în special măsurile de autoizolare, protecție prin dezinfectarea mâinilor și utilizarea măștilor și evitarea deplasărilor inutile în locuri aglomerate”, se mai arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două dosare penale la Suceava și Fălticeni pentru persoane care au ascuns că au venit din zone de risc, și 16 amenzi.
 Vizualizări articol: 2604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două dosare penale la Suceava și Fălticeni pentru persoane care au ascuns că au venit din zone de risc, și 16 amenzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei