Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2020 - Anul XXV, nr. 61 (7366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Mașină de poliție aflată în misiune, proiectată într-un gard de un jandarm neatent aflat la volanul unui alt autoturism

Sâmbătă, 14 Martie 2020 (11:02:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O mașină de poliție a fost făcută praf, iar un agent de la Postul de Poliție Dumbrăveni a fost rănit și a ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc sâmbătă dimineață. Impactul dintre mașina de poliție și un alt autovehicul s-a produs în jurul orei 9.30, în apropiere de sediul Primăriei Dumbrăveni.

Mașina de poliție care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune se deplasa dinspre Dumbrăveni spre Plopeni pentru a interveni la un caz în care o persoană era violentă. La intersecția drumului național 29 cu un drum secundar din Dumbrăveni, Logan-ul Poliției a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat de 44 de ani, jandarm în Botoșani. În urma impactului, mașina de Poliție a fost aruncată într-un gard și s-a făcut armonică.

Șoferul Logan-ului, un agent în vârstă de 44 de ani, a fost rănit și a primit îngrijiri la fața locului, iar mai apoi a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

”La fața locului era un pompier paramedic de la ISU Botoșani care a luat măsurile de siguranță pentru stabilizarea victimei. Militarii suceveni au preluat rănitul, pe care l-au transportat la ambulanța SMURD TIM, unde i s-a acordat primul ajutor medical și ulterior a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Colega polițistului rănit, o agentă în vârstă de 28 de ani, a scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Având în vedere că accidentul a fost provocat de un jandarm, ancheta va fi preluată de Parchetul Militar Iași.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașină de poliție aflată în misiune, proiectată într-un gard de un jandarm neatent aflat la volanul unui alt autoturism.
 Vizualizări articol: 5768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Mașină de poliție aflată în misiune, proiectată într-un gard de un jandarm neatent aflat la volanul unui alt autoturism3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei