Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2020 - Anul XXV, nr. 58 (7363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pregătire gratuită la limba franceză, la Colegiul ”Petru Rareș”, pentru admiterea la clasele bilingve

Miercuri, 11 Martie 2020 (14:10:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de clasa a VIII-a care doresc să se pregătească suplimentar pentru admiterea la clasele de bilingv – franceză, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, au șansa de a se pregăti, gratuit, cu profesori ai instituției.

Pentru a veni în sprijinul viitorilor liceeni, profesori cu experiență din cadrul colegiului vor face consultații gratuite pentru examenul de franceză, programat pentru luna mai, potrivit calendarului de admitere.

”În funcție de deciziile luate la nivel național cu privire la desfășurarea cursurilor, a evenimentelor școlare, întâlnirilor, vom stabili data de începere a pregătirii. Vom reveni cu detalii pentru cei interesați. Profesorii de franceză ai colegiului, prin rotație, vor propune o varietate de exerciții, de metode, jocuri, exerciții video, audio pentru ca elevii cursanți să treacă cu succes examenul de franceză, de la admiterea în clasele de bilingv”, a menționat prof. Laura Ciurari, de la Colegiul ”Petru Rareș”.

Potrivit acesteia, cursurile sunt săptămânale.

Cei interesați de înscrieri se pot adresa secretariatului colegiului, pot scrie pe pagina oficială a colegiului www.facebook.com/CNPRSV/ sau la adresa cnpetruraressv@gmail.com.

 

28 de locuri în clasele de bilingv franceză

Școlarizarea în această secție le permite absolvenților să susțină bacalaureatul francofon și să dobândească o diplomă care certifică nivelul lor de competenţă în limba franceză și care constituie un atu important în parcursul profesional al tinerilor.

Elevii acestor clase au în orar câte cinci ore de limbă franceză săptămânal, la care se adaugă discipline cu predare în limba franceză.

De asemenea, liceenii au șansa de a participa în cadrul unor proiecte internaționale, schimburi de experiență cu elevi din Franța, stagii în străinătate sau mobilități Erasmus.

Elevii pot susține și examenul pentru obținerea certificatului DELF, colegiul fiind unicul centru din județ care organizează testarea.

De menționat că în toamna anului trecut, Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava a primit certificatul „Label France Education”, marcă a calității învățământului bilingv francofon, oferit de Guvernul Franței.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pregătire gratuită la limba franceză, la Colegiul ”Petru Rareș”, pentru admiterea la clasele bilingve.
 Vizualizări articol: 1303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pregătire gratuită la limba franceză, la Colegiul ”Petru Rareș”, pentru admiterea la clasele bilingve5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei