Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2020 - Anul XXV, nr. 50 (7355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente la Biblioteca Universității, de Zilele USV 2020

Luni, 2 Martie 2020 (11:59:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu prilejul sărbătoririi Zilelor Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) în această săptămână, Biblioteca Universitară organizează o serie de manifestări. Prima dintre ele este programată pentru data de 5 martie, de la ora 12:00, în Sala de Lectură cu Publicații Tehnico-Economice, Corp E, etaj I. Este vorba despre „Biblioteca universitară - Spațiu al dialogului cultural și ștințific”, eveniment care reunește mai multe secvențe: „Cititorii scriu și recită”, invitat: Ana Maria Antonesei, masterand FLSC, an II; lansare de carte „Nu știu ...”, autor Marian Florin Morariu, student FDSA, prezintă: Ana Maria Antonesei, masterand FLSC; deschiderea „Cărții de Onoare” a Bibliotecii USV.

Pe 6 martie, de la ora 12:00, Sala de Lectură cu Publicații Tehnico-Economice va găzdui „Omul și cartea”, invitat de onoare fiind prof. univ. dr. ing. Mihai Gramaticu, de la Universitatea din Suceava.

Invitați speciali: prof. univ. dr. ing. Vasile Puiu, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, și prof. univ. dr. Vasile Crăciun, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

Pe 7 martie, între ora 9:00 și 11:30 și între 14:00 și 17:00, în Aula corpului E va fi evenimentul „Marketing educațional. A fi sau a avea” – activitate de formare”, responsabili: conf. univ. dr. Alexandru Nedelea și asist. univ. dr. Costel Ioan Cioban.

Tot pe 7 martie, de ora 11:30, în Aula corpului E va fi lansată cartea „Politicile SUA, Germaniei și Rusiei în spațiul românesc (1990-2018)”, autor prof. univ. dr. Florin Pintescu.

Prezintă: prof. univ. dr. Ștefan Purici și conf. univ. dr. Marcela Șlusarciuc.

„Întreaga comunitate suceveană este așteptată cu drag la manifestările Bibliotecii USV!”, transmit reprezentanții Bibliotecii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimente la Biblioteca Universității, de Zilele USV 2020.
 Vizualizări articol: 1222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimente la Biblioteca Universității, de Zilele USV 20200.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei