Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 feb 2020 - Anul XXV, nr. 35 (7340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târgul de Nunți Bucovina, la Iulius Mall Suceava

Joi, 13 Februarie 2020 (11:11:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 13 -16 februarie, la Iulius Mall Suceava este deschis Târgul de Nunți Bucovina, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava. Tonul în materie de nunți se va dala etajul Iulius Mall Suceava, în cadrul Târgului de Nunți Bucovina. Rochii simple sau cu multă dantelă, lungi sau scurte, tip sirenă sau prințesă, dar și multe alte modele vor fi prezentate de expozanți. „Specialiștii te vor ajuta să devii mireasa la care visai încă de când erai mică. Iar mirii vor putea alege dintr-o varietate de costume croite cu atenție, care îi vor face să se simtă cu adevărat speciali în cea mai importantă zi din viața lor. La Târgul de Nunți Bucovinavei putea alege dintr-o multitudine de accesorii, printre care: cercei, coliere sau brățări, care îți vor da un plus de strălucire. Însă, cele mai importante bijuterii sunt verighetele, pe care le vei găsi într-o varietate de modele”, anunță organizatorii. Dacă vreți să optați pentru o nuntă cu o tematică aparte, dar încă nu aveți nici o idee, puteți să vă consultați cu specialiștii în domeniu, care vor fi prezenți pe parcursul celor patru zile în Iulius Mall Suceava. Totodată, puteți decide ce fel de flori ar fi potrivite, ce candy bar puteți să alegeți ca să vă îndulciți invitații sau ce momente surpriză puteți pregăti. „Reprezentanții restaurantelor te vor ajuta să alegi locația pentru marele eveniment și vor avea grijă să îți ofere sfaturi în legătură cu meniul, numărul de locuri și alte detalii pentru ca nunta să corespundă dorințelor tale. Alegerea unei echipe profesioniste pentru partea de foto – video este un lucru important, pentru că cele mai frumoase momente merită să fie <păstrate>, au completat reprezentanții Iulius Mall.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de Nunți Bucovina, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul de Nunți Bucovina, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei