Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 feb 2020 - Anul XXV, nr. 30 (7335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Fantezii literare”, concurs de proză scurtă, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”

Vineri, 7 Februarie 2020 (13:02:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” provoacă tinerii cititori la un concurs de proză scurtă intitulat generic „Fantezii literare”. Desfăşurată la nivel naţional din iniţiativa Bibliotecii Judeţene „Panait Istrati” Brăila, competiţia literară este deschisă tuturor copiilor talentaţi.Într-o primă etapă vor fi organizate ateliere de scriere creativă în cadrul Bibliotecii Bucovinei (înscrierile se fac la Secţia pentru adolescenţi) şi în bibliotecile publice din judeţul Suceava. Acestea se vor desfăşura pe parcursul semestrului al II-lea al anului şcolar 2019-2020, respectiv în perioada februarie-mai 2020. Pot participa elevi din unităţile de învăţământ sucevene cu vârsta cuprinsă între 13 şi 19 ani. Cele mai bune texte vor fi premiate de Biblioteca Bucovinei la începutul lunii iunie, iar cinci dintre acestea vor fi selectate pentru a fi trimise apoi la Biblioteca „Panait Istrati” Brăila. Regulamentul permite ca tematica să fie la alegere, iar lucrările pot fi ilustrate cu desene sau picturi. În ceea ce priveşte jurizarea, fiecare text va fi citit, analizat şi punctat de către persoane familiarizate cu domeniul literaturii.Câştigătorii la nivel naţional ai Concursului de proză scurtă „Fantezii literare” vor fi anunţaţi în luna noiembrie, lucrările premiate urmând a fi cuprinse într-o antologie de texte literare realizată la editura „Proilavia” a Bibliotecii Judeţene „Panait Istrati” Brăila, care va fi distribuită bibliotecilor partenere şi autorilor textelor literare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Fantezii literare”, concurs de proză scurtă, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”.
 Vizualizări articol: 1296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Fantezii literare”, concurs de proză scurtă, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei