Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 ian 2020 - Anul XXV, nr. 20 (7325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cei mai merituoși studenți ai Universității, promovați pe ”Aleea șefilor de promoție”, din parcul instituției

Luni, 27 Ianuarie 2020 (15:55:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gest de apreciere pentru cei zece șefi ai promoției 2019, de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava, absolvenți cares-au evidenţiat prin rezultate deosebite pe parcursul anilor de studiu.

Pe aleea din fața corpului E, care face legătura cu strada Universității, au fost amplasate zece panouri de dimensiuni rezonabile, cu fotografii ale celor zece lideri ai promoției de anul trecut, numele acestora și facultatea absolvită. Pe panou mai apar sigla instituției (simbolul stilizat al unei coroane, o carte deschisă și o persoană cu brațele ridicate) și o coroană de lauri, simbol al reușitei.

Potrivit prof. univ. dr. Ștefan Purici, prorector al Universității, ”ideea a fost de a prezenta cei mai buni studenți ai instituției. Ne propunem ca aceștia să devină niște modele pentru studenții care urmează facultatea în prezent. Pe de altă parte, vrem să deschidem universitatea spre comunitate, dat fiind faptul că prin campus trece foarte multă lume și ne dorim ca suceveni să cunoască studenții, pe de altă parte e și o promovare a facultăților pe care le avem în structura USV”.

Cei zece șefi de promoție prezentați în parcul Universității sunt: Georgiana Iuliana Apopei - Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Gabriela Racu – Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Dana Huţu - Facultatea de Inginerie Alimentară, Răzvan Constantin Unguraşu - Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Eusebiu Munteanu - Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management, Elena Burciu- Facultatea de Istorie şi Geografie, Mihaela Diaconescu - Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, Rebeca Simona Iriciuc - Facultatea de Silvicultură, Denisa Alexandra Chifan - Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, Teodora Papuc - Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei.

 

·        USV va inaugura, în acest an, încă o alee a șefilor de promoție

 

Ștefan Purici a mai menționat că, o dată la doi ani, Universitatea va înlocui aceste panouri. În acest an, vor fi amplasate imaginile șefilor promoției 2020, pe o altă aleea a compusului, într-un loc cât mai vizibil și mai atractiv pentru întreaga comunitate academică, cât și pentru cei care traversează campusul.

Prorectorul a mai arătat că ideea a fost preluată de la Universitatea din Bologna, Italia, unde imagini cu profesori și studenți care au performat într-un anumit domeniu erau expuse sub boltele clădirilor universității.

Cei zece șefi de promoție și-au dat acordul privind expunerea în spațiul public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai merituoși studenți ai Universității, promovați pe ”Aleea șefilor de promoție”, din parcul instituției.
 Vizualizări articol: 3143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cei mai merituoși studenți ai Universității, promovați pe ”Aleea șefilor de promoție”, din parcul instituției5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei