Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 ian 2020 - Anul XXV, nr. 4 (7309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi fraţi, reținuți în cazul violului sălbatic asupra unei bătrâne cu handicap locomotor

Miercuri, 8 Ianuarie 2020 (21:26:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi de etnie romă au fost săltați de polițiști, miercuri, ca suspecți principali pentru participarea la oribila faptă de viol de acum câteva zile, victimă fiind o bătrână în vârstă de 68 de ani care a ajuns la spital cu leziuni grave produse prin agresiune sexuală.

Polițiștii au date că cei doi ar fi hoți din locuințe și în aceste împrejurări ar fi intrat şi în casa bătrânei din satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei.

Bătrâna locuieşte singură într-o casă izolată din satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, și suferă de un handicap locomotor. Duminica trecută, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în casă, bătrâna a fost agresată sexual normal și anal, suferind o hemoragie și ruptură la nivel anal. Din primele cercetări rezultă că fratele mai mare,  în vârstă de 21 de ani, a intrat în casă în căutare de bunuri de valoare sau bani, însă nu a găsit decât un telefon. Tânărul de 21 de ani este cel care ar fi violat-o cu sălbăticie pe bătrână, în timp de fratele lui, în vârstă de 17 ani, a fost pus sub acuzare, cel puţin deocamdată, doar pentru infracţiunea de complicitate la tâlhărie.

Femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, fiind operată de urgență.

Personalul medical și polițiștii au ajuns cu greu la fața locului din cauză că parte din sat era înzăpezit. A fost nevoie de un utilaj al Primăriei comunei Vadu Moldovei, care a făcut drum spre casa victimei.

Casa era într-o zonă relativ izolată a satului, fapt de care au profitat cei doi.

Din casă și din împrejurimi polițiștii au ridicat mai multe probe care vor ajuta la completarea probatoriului. Se pare că autorii au lăsat destul de multe urme, astfel că s-a reușit ridicarea de probe care vor fi esențiale în activitatea de probare a activității infracționale. 

De altfel, autorii au plecat din casă cu telefonul, care a fost găsit asupra unui dintre ei, în cadrul percheziţiilor efectuate miercuri. Miercuri seară, pe numele celor doi fraţi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, în baza cărora ei au fost introduşi în arestul poliţiei judeţene. În cursul zilei de joi, foarte probabil procurorul de caz va solicita arestarea preventivă a celor doi.

Locuitorii din Vadu Moldovei au de mai multă vreme o stare de nemulţumire legată de comunităţile de romi şi de infracţiunile de furt repetate comise de câţiva dintre reprezentanţii acestei etnii. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi, reținuți în cazul violului sălbatic asupra unei bătrâne cu handicap locomotor.
 Vizualizări articol: 2212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi fraţi, reținuți în cazul violului sălbatic asupra unei bătrâne cu handicap locomotor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei