Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 ian 2020 - Anul XXV, nr. 3 (7308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacolul de teatru „Steaua fără nume”, la Casa de Cultură Suceava

Marţi, 7 Ianuarie 2020 (14:29:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc joi, 23 ianuarie, de la ora 18:00, spectacolul de teatru „Steaua fără nume”, o adaptare după Mihail Sebastian, pus în scenă de Teatrul Municipal "Bacovia" Bacău.

Într-un mic orăşel de provincie, într-o gară în care nu opresc trenurile rapide, existenţa blândă şi predictibilă a localnicilor este răvăşită de sosirea unei scântei din „lumea mare”. O străină fără bilet şi fără acte, fugită din cazino de lângă bărbatul ei, aduce cu ea parfumul subtil şi periculos al distracţiei celor bogaţi. În braţele unui timid profesor de astronomie, Mona, o stea a sălilor de bal bucureştene, cunoaşte dragostea cea mare. Cea adevărată. Cea cosmică. Şi o stea primeşte un nume. „Steaua fără nume” este o comedie romantică de o nepământeană duioşie.

Regia artistică: Gheorghe Balint. Scenografia: Vladimir Turturică. Muzica: Ciprian Manta. Distribuţia: Dumitru Rusu – Marin Miroiu, Eliza Noemi Judeu – Mona, Florin Zăncescu – Grig, Florina Găzdaru – Domnişoara Cucu, Bogdan Buzdugan – Udrea, Viorel Baltag – Şeful Gării, Ştefan Alexiu – Ichim, Alina Simionescu – Eleva, Ştefan Ionescu – Conductorul, Valentin Branişte – Ţăranul, Ştefan Huluba – Pascu.

Biletele costă 30 de lei şi 15 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la numărul de telefon 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul de teatru „Steaua fără nume”, la Casa de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacolul de teatru „Steaua fără nume”, la Casa de Cultură Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei