Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 295 (7296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Studenții din anul IV, de la Inginerie Alimentară, au donat sânge, iar cu tichetele primite vor ajuta familii nevoiașe

Marţi, 17 Decembrie 2019 (13:43:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acțiune caritabilă inițiată de mai mulți studenți din anul IV, de la Facultatea de Inginerie Alimentară, din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV), în prag de sărbători.

Aceștia au mers, luni dimineață, la Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava, pentru a dona sânge, beneficiile materiale primite în urma acestui gest urmând să fie folosite pentru a ajuta mai multe familii nevoiașe din județ.

Chiar luni seară au vizitat o familie necăjită, cu cinci copii, din Calafindești, cărora le-au dăruit ghetuțe, pijamale, produse de curățenie, dulciuri și alte alimente, cumpărate din bonurile de masă primite de la Centrul de Transfuzii, dar și din alte donații ale studenților.

Tinerii au fost însoțiți de asist. univ. Anca Sidor Gâtlan, aceasta menționând că este al treilea an când Facultatea de Inginerie Alimentară demarează aceasta campanie, de această dată inițiativa venind chiar din partea studenților.

„Am dorit ca această acțiune să fie un exemplu pentru colegii din anii mai mici, iar studenții să înțeleagă că donarea de sânge poate salva vieţi, dar este benefică și pentru donator. Prin gestul lor i-au putut ajuta atât pe cei care au nevoie de sânge, dar și câteva familii cu o situație materială precară. Vom mai identifica și alte cazuri aflate în nevoie pentru a le ajuta în perioada următoare”, a adăugat Anca Sidor Gâtlan.

De altfel, acțiunea studenților ingineri nu este singulară, săptămâna trecută aceștia organizând un târg caritabil în cadrul căruia au vândut prăjituri de casă preparate de ei. Banii au fost folosiți tot în scop caritabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenții din anul IV, de la Inginerie Alimentară, au donat sânge, iar cu tichetele primite vor ajuta familii nevoiașe.
 Vizualizări articol: 1604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Studenții din anul IV, de la Inginerie Alimentară, au donat sânge, iar cu tichetele primite vor ajuta familii nevoiașe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei