Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 285 (7286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Un călugăr beat la volan a intrat cu microbuzul printr-un gard, în curtea unei case

Joi, 5 Decembrie 2019 (12:16:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un călugăr beat la volan, care conducea un microbuz, a pierdut controlul asupra volanului în centrul comunei Putnei și a distrus cu mașina poarta unui imobil, vehiculul ajungând în curtea unui localnic. Accidentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 20.00. Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au primit un apel la 112 prin care erau sesizați despre faptul că, pe raza comunei Putna, un vehicul a distrus poarta unui imobil și a intrat în curte.

Spre stupefacția localnicilor, de la volan a coborât un bărbat îmbrăcat în straie de călugăr, care se clătina serios. Ulterior s-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, călugăr la Mănăstirea Putna.

 Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoutilitara din localitatea Bivolăria către centrul comunei Putna, pe fondul oboselii și al consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 54 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Mașina a pătruns pe contrasens și a distrus poarta unui imobil, după care a intrat în curte.  

Aparatul etilotest a indicat că bărbatul avea o concentrație de 0,87 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabiliri alcoolemiei în sânge. Este de așteptat ca alcoolemia în sânge să se cifreze în jurul valorii de 1,6 la mie.

Călugărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un călugăr beat la volan a intrat cu microbuzul printr-un gard, în curtea unei case.
 Vizualizări articol: 4371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un călugăr beat la volan a intrat cu microbuzul printr-un gard, în curtea unei case5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări moldoveneşti (plăcinte de post) Sunt plăcinte din aluat de pâine uşor îmbunătăţit, umplute cu varză călită, care se fac mai ales în postul Crăciunului, în Bucovina şi Moldova. Poate nu e o descriere îmbietoare, dar pentru cine le gustă, vărzările bine... Citeşte