Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 271 (7272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conferinţa de lansare a proiectului ”Reţeaua întreprinderilor de economie socială pentru dezvoltarea Regiunii Nord-Est - R.I.E.S.”

Marţi, 19 Noiembrie 2019 (15:11:29)

Miercuri va avea loc conferinţa de lansare şi informare a proiectului ”Reţeaua întreprinderilor de economie socială pentru dezvoltarea Regiunii Nord-Est - R.I.E.S.”, organizată de către Asociaţia Biosilva, începând cuora 13.00, în Auditoriumul ,,Joseph Schmidt” din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare Suceava”.

Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Capital Uman.

Obiectivul general al proiectuluiconstă în sprijinirea integrării pe piaţa muncii a persoanelor provenite din grupuri vulnerabile, contribuind la dezvoltarea antreprenoriatului social în Regiunea de Nord-Est a României prin creşterea competenţelor manageriale şi antreprenoriale pentru 120 de persoane, înfiinţarea a 21 de întreprinderi sociale şi crearea a minim 110 noi locuri de muncă.

Proiectul este implementat de Asociaţia Clara în parteneriat cu Asociaţia Biosilva,  Asociaţia Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Asociaţia Consultanţilor în Dezvoltare Comunitară - ACDC şi Comuna Pomârla, organizaţii recunoscute în Regiunea Nord-Est a României pentru promovarea economiei sociale.

Reprezentanţii acestor organizaţii consideră că implementarea unui astfel de proiect în România va aduce beneficii pe termen scurt şi mediu în ceea ce priveşte crearea a minim 110 noi locuri de muncă, diversificarea domeniilor de activitate prin înfiinţarea a 21 de noi afaceri sociale cu predilecţie în zonele rurale din regiunea de Nord Est, care este cea mai afectată de excluziune socială şi sărăcie.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare: clara@dorohoi.com sau telefon 0745 063 221/0331 816 162.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferinţa de lansare a proiectului ”Reţeaua întreprinderilor de economie socială pentru dezvoltarea Regiunii Nord-Est - R.I.E.S.”.
 Vizualizări articol: 1598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferinţa de lansare a proiectului ”Reţeaua întreprinderilor de economie socială pentru dezvoltarea Regiunii Nord-Est - R.I.E.S.”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei