Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 266 (7267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un septuagenar a ajuns la spital după ce a ieşit în trafic cu un moped, deşi nu posedă permis de conducere, şi a provocat un accident

Miercuri, 13 Noiembrie 2019 (11:07:40)

Un septuagenar care a ieşit în trafic cu un moped, deşi nu posedă permis de conducere, a ajuns la spital după ce a provocat un accident rutier.

Marţi, în jurul orei 09.45, un bărbat în vârstă de 73 ani, din comuna Botoșana, care se deplasa cu un moped marca Peugeot prin Botoșana, a efectuat la un moment dat un viraj la stânga, pentru a intra în curtea unui imobil. Pentru că nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere vehiculelor care circulau din sens opus, bărbatul a intrat cu mopedul în coliziune cu un autoturism marca VW Golf condus regulamentar un tânăr de 22 ani, din comuna Poieni Solca.

 În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a septuagenarului, aceasta fiind preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la UPU Suceava.

Conducătorul auto fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar  ulterior i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Septuagenarul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest  și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date a poliției privind evidența permiselor de conducere s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 73 de ani nu deține permis de conducere auto pentru nici o categorie de vehicul.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Un alt bărbat, în vârstă de 65 de ani, care a ieşit în trafic cu un moped fără a deţine permis de conducere a avut, la rândul său, nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a răsturnat cu vehiculul. Marţi, la ora 11.19, sexagenarul, din comuna Frătăuții Vechi, conducea un moped marca Yamaha pe DJ 178 F, din direcția centrului comunei Frătăuții Vechi spre satul Măneuți.

La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe partea dreaptă pe carosabil, fiind diagnosticat ulterior, de către cadrele medicale, cu „contuzie genunchi drept, contuzie hemitorace drept.

În urma verificărilor în bazele de date, a rezultat faptul că sexagenarul nu este posesor de permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu deține permis de conducere“ și „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un septuagenar a ajuns la spital după ce a ieşit în trafic cu un moped, deşi nu posedă permis de conducere, şi a provocat un accident.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un septuagenar a ajuns la spital după ce a ieşit în trafic cu un moped, deşi nu posedă permis de conducere, şi a provocat un accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei