Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 210 (7211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Buchetele mici, cochete, cu flori deosebite, trandafirii și crizantemele, tendințele de anul acesta, în prima zi de școală

Luni, 9 Septembrie 2019 (11:10:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La început de septembrie, ca în fiecare an, bobocii sau elevii deja obișnuiți cu tainele învățăturii au pășit în careul școlii care le deschide noi orizonturi cu buchete de flori în mâini, în semn de prețuire pentru educatori, învățători, profesori, diriginți, dascălii care-i vor îndruma în noul an școlar 2019 – 2020.

Tendințele de anul acesta în materie de flori, la început de an școlar, după cum ne-a spus managerul unei florării din zona centrală a Sucevei, Paula Pălănceanu, au fost buchetele mici, cochete, cu flori deosebite, trandafirii, crizantemele, tufănelele la ghiveci, care pot fi replantate în grădină. Preţurile rezonabile, dar mai ales dorinţa copiilor de a-şi surprinde cadrele didactice cu buchete de flori, în prima zi de școală, au făcut ca în doar câteva ore florarii să fie mulțumiți de vânzări peste medie.

„Dacă la zilele onomastice se preferă orhideele, la acest început de an școlar ni s-au cerut buchete mici, cochete, care să conțină flori proaspete, deosebite. Trandafirii au rămas în trend, mai ales că prețul este unul accesibil, 8 lei/bucata”, a completat Paula Pălănceanu. Mulți elevi au ales un trandafir roșu sau de altă culoare, fără un ambalaj deosebit, legat doar cu panglică colorată.

·        Au crescut vânzările

Domină anul acesta simplitatea, bunul gust. Managerii de florării s-au străduit să aducă flori proaspete, de calitate, care să corespundă cerințelor elevilor și părinților în prima zi de școală. Dacă pe tarabe, de multe ori florile sunt afectate de factori externi, în florării condițiile de conservare sunt mult mai bune. La mare căutare au fost și crizantemele, de toate culorile. De asemenea, tufănelele, cumpărate la ghiveci, sau alte plante la ghiveci, învelite într-un ambalaj simplu, cu un fluture ca accesoriu, care pot fi replantate în grădină, au fost pe placul cumpărătorilor. Florăresele au recunoscut că nu numai luni, pe 9 septembrie, au fost solicitate şi au fost vândute mai multe flori decât într-o zi obişnuită, ci şi în weekend. Și la tarabe au avut „lipici” la suceveni trandafirii sau crizantemele, mai puțin crinii imperiali. Mulţumiţi de preţurile practicate de comercianţi, pe care le consideră rezonabile, sucevenii, în special elevii, au stat la rând la tarabele cu flori, la primele ore ale dimineții, până să sune clopoțelul, pentru un buchet sau o simplă floare pe care să le ofere profesoarelor. Comparativ cu anul trecut, ne-a mai spus Paula Pălănceanu, „vânzările la flori nu au fost mai mari. Dar mi-a plăcut că s-a ales simplitatea. Din punctul meu de vedere, un trandafir oferit de un elev învățătoarei, dirigintei mi se pare un gest de bun gust. Aranjamentele mici, care pot fi ținute în mână cu ușurință de un copil, la fel, mi se pare o alegere foarte bună”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Buchetele mici, cochete, cu flori deosebite, trandafirii și crizantemele, tendințele de anul acesta, în prima zi de școală.
 Vizualizări articol: 1510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buchetele mici, cochete, cu flori deosebite, trandafirii și crizantemele, tendințele de anul acesta, în prima zi de școală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei