Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 186 (7187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Olimpicii de la astronomie și Corala Colegiului „Ştefan cel Mare”, primiți cu tort de conducerea Inspectoratului Școlar

Luni, 12 August 2019 (14:37:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unii dintre cei mai merituoși elevi suceveni, care s-au remarcat recent în cadrul unor competiții de anvergură internațională, au fost felicitați, ieri, de echipa de inspectori a Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Suceava.

Oaspeții instituției au fost elevii Colegiului Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava - David Corneliu Turturean și Paul Rebenciuc, laureați cu aur, respectiv argint, în cadrul Olimpiadei Internaționale de Astronomie și Astrofizică, ediția a XIII-a, Ungaria, în perioada 2 – 10 august. Cei doi olimpici au fost însoțiți de mentorii lor, prof. dr. Petru Crăciun și prof. Sorin Golda, cu care elevii se pregătesc de mai mulți ani.

Invitată la sediul instituției a fost și Corala de fete „Ciprian Porumbescu” a Colegiului „Ştefan cel Mare” Suceava, care a obţinut, în această lună, o medalie de aur şi o medalie de argint la unul dintre cele mai mari festivaluri-concurs de coruri din lume, European Choir Games & Grand Prix Of Nations, desfăşurat, în perioada 3-10 august, la Gotheborg (Suedia). Alături de ele au fost prezenţi și coordonatorul coralei - pr. prof. Lucian Tablan-Popescu, prof. Valentina Tablan-Popescu și inspectorul pentru Arte - Loredana Ceică, care au făcut parte din delegația suceveană.

”Îi prezentăm pe cei mai valoroși căutători în stele, care ne-au emoționat până la lacrimi atunci când au ridicat steagul României în Ungaria. V-am așteptat cu un tort, cu multă căldură și iubire, pentru că am fost cu sufletul alături de voi în competițiile în care ne-ați reprezentat”, le-a transmis elevilor invitați prof. Gabriela Mihai, inspector școlar general.

De asemenea, aceasta le-a promis premianților o gală în cadrul căreia să fie promovate reușitele lor, dar și ale altor elevi performeri.

Conducerea instituției le-a oferit oaspeților săi un tort personalizat cu mesajul „Idealurile sunt ca stelele. S-ar putea să nu le atingem, dar ne pot călăuzi în viață ”, a savantului Albert Einstein.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olimpicii de la astronomie și Corala Colegiului „Ştefan cel Mare”, primiți cu tort de conducerea Inspectoratului Școlar.
 Vizualizări articol: 2307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Olimpicii de la astronomie și Corala Colegiului „Ştefan cel Mare”, primiți cu tort de conducerea Inspectoratului Școlar3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei