Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 179 (7180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Un fost poliţist care a ajutat la prinderea unui şofer fugar, premiat de conducerea IPJ Suceava

Duminică, 4 August 2019 (13:59:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc care a ajutat la prinderea unui şofer fugar a fost distins zilele trecute cu o diplomă de excelență și titul de cetățean de onoare al lunii iulie 2019, premii venite din partea conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

La festivitatea de premiere care a avut loc la sediul Poliție Municipiului Câmpulung Moldovenesc au participat bărbatul care a primit distincţia, Ioan Grigoraș, de 53 de ani, dar și membri ai Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI ,,Ștefăniță Vodă”.

Pe 16 iulie, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Politiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc a încercat să oprească un autoturism care circula pe strada Calea Bucovinei şi care era condus de un bărbat despre care dețineau date că are permisul de conducere suspendat.

Şoferul nu a băgat în seamă semnalele regulamentare de oprire folosite de echipajul de poliţie şi li.a continuat drumul în trombă. La un moment dat, a intrat pe strada Aurel Vlaicu şi pentru că nu a mai putut stăpâni volanul a intrat în bordura unui trotuar. Şoferul şi pasagerul din dreapta au abandonat maşina şi au încercat să se facă nevăzuţi.

Unul din poliţişti a coborât din maşină şi a plecat în alergare după şoferul fugar. Aflat în zonă, Ioan Grigoraş i s-a alăturat poliţistului şi împreună au reuşit să pună mâna pe şoferul care încerca să se facă nevăzut.

S-a constatat astfel că mașina urmărită era condusă de un tânăr de 22 de ani care avea permisul suspendat, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Ulterior, poliţiştii care au primit ajutor au aflat că bărbatul este fost polițist la Poliția Transporturi Feroviare Câmpulung Moldovenesc, trecut în rezervă din anul 2016, cu gradul de plutonier adjutant șef. Din anul 2018, Ioan Grigoraş este membru al Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI ,,Ștefăniță Vodă” Suceava, Sucursala Câmpulung Moldovenesc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fost poliţist care a ajutat la prinderea unui şofer fugar, premiat de conducerea IPJ Suceava.
 Vizualizări articol: 2640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un fost poliţist care a ajutat la prinderea unui şofer fugar, premiat de conducerea IPJ Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei