Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 165 (7166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi dintre hoții care au furat din casele oamenilor de afaceri, trimiși în judecată pentru încă o spargere, din 2016

Joi, 18 Iulie 2019 (12:27:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au continuat ancheta extinsă cu privire la gruparea spărgătorilor din locuințele unor oameni de afaceri. Este vorba de o faptă mai veche, comisă acum mai bine de trei ani de zile. Autorii au forțat ușa unui apartament în plină zi, spărgând-o cu tot cu perete, și au furat bani și bunuri, printre ele 30 de ceasuri de mână. Au fost trimiși în judecată pentru această faptă Cătălin Tiberiu Mercheș și Cezar Ioan Dumitru, doi dintre tinerii judecați în mai multe dosare de furt și ambii cunoscuți cu antecedente penale.

Procurorii care s-au ocupat de anchetă au transmis că pe 25 martie 2016, în jurul orei 11.00, hoții, care se pregăteau să acționeze de câteva zile, au constatat că persoana vătămată a plecat de la domiciliul său, respectiv un apartament de la etajul V al unui bloc.

Din cercetări rezultă că după-amiază, în intervalul 17.00-17.30, inculpații s-au deplasat cu un autoturism marca BMW seria 3 de culoare închisă, prevăzut cu numere de înmatriculare provizorii, în apropierea blocului în care locuiește persoana vătămată. Au urcat la etajul 5 al imobilului și cu un obiect contondent, având lățimea de aproximativ 1,5 cm, au forțat ușa metalică de acces în apartamentul. Ei au reușit să deschidă ușa, provocând distrugeri și peretelui din vecinătate.

După ce au răscolit casa hoții au plecat cu  suma de 500 lei, aproximativ 30 ceasuri de mână, diverse mărci şi modele, mai multe parfumuri, 3 telefoane mobile, din care 2 telefoane Iphone 4S şi un telefon 5S şi bijuterii din aur.

Un amănunt important, în timp ce coborau din apartament, având asupra lor sacoșe voluminoase, la ieșirea din bloc, hoții au fost observați de mai mulți martori.

Se remarcă intervalul mare de timp scurs de la comiterea faptei și până la trimiterea în judecată.

Dacă inculpatul Cătălin Tiberiu Mercheș mai este trimis în judecată pentru fapte de furt, celălalt, Dumitru fusese acuzat până acum doar pentru complicitate la furt. Mai exact că era un coordonator, care pregătea spargerea, dar nu intra efectiv în case.

Ce se mai poate remarca este că polițiștii judiciariști și procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava care a preluat acum câteva luni cercetările adună rând pe rând probe și îi trimit pe inculpați în  judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi dintre hoții care au furat din casele oamenilor de afaceri, trimiși în judecată pentru încă o spargere, din 2016.
 Vizualizări articol: 1279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi dintre hoții care au furat din casele oamenilor de afaceri, trimiși în judecată pentru încă o spargere, din 20160.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei