Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 135 (7136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Disabled Persons' Olympics, ediția a V-a, la Suceava

Miercuri, 12 Iunie 2019 (14:39:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 200 de persoane cu dizabilități și copii aflați în dificultate, provenind din centrele rezindențiale aflate în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, au participat, în perioada 10 – 12 iunie, în incinta sălii de sport a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Suceava, la diferite competiții sportive din cadrul Disabled Persons' Olympics, ediția a V-a.

Jocurile Disabled Persons' Olympics reprezintă cel mai mare eveniment sportiv pentru persoanele cu dizabilități, desfășurat la Suceava.

La competiții au participat beneficiari de la Centrul de plasament “Speranța”, Casa de tip familial “Visătorii” Fundu Moldovei, Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului – Ostra, Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni, Casa de tip familial “Colț Alb”, CSEI Suceava, CRRN Costâna, CRRN Sasca Mică, CRRN Mitocu Dragomirnei, CRRPH “O Nouă Viață” Siret, CRRN “O Nouă Șansă” Todirești.

Cea de a V-a ediție a evenimentului a fost posibilă datorită parteneriatului dintre DGASPC Suceava și Direcția pentru Sport și Tineret Suceava, cu sprijinul acordat de Magazinul Decathlon, Asociația pentru Promovarea Culturii și Tradițiilor din Bucovina Suceava, Restaurant Latino, Restaurant Ramiro, Restaurant Padrino, Aqua Carpatica, Auchan, Tipografia Celestin.

„Disabled Persons' Olympics este o tradiție și oferă persoanelor cu deficiențe șansa de a se bucura împreună de activități sportive demonstrând tuturor că dizabilitatea nu reprezintă o barieră pentru reintegrarea socială și sportul este benefic pentru sănătatea fizică și mentală”, a declarat purtătoarea de cuvânt a DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc.

Probele sportive la care au concurat beneficiarii au fost: tenis de masă, baschet și fotbal.

La final, toți concurenții au fost premiați cu diplome, medalii și cupe oferite de către organizatori, dar și cu diferite articole sportive, mingi de fotbal și baschet, tricouri, palete de tenis, acestea fiind înmânate de către reprezentanții DGASPC Suceava și ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava.

După fiecare probă a avut loc premierea participanților. Acest eveniment al abilităţii, fair-play-ului şi incluziunii sociale a avut loc datorită colaborării dintre conducerile celor două instituții: DGASPC Suceava și DJST Suceava, dar și implicării inițiatorilor proiectului, partenerilor, sponsorilor, și nu în ultimul rând, interesului deosebit manifestat de participanții înscriși în competiție.

„Mulțumirile noastre se îndreaptă și către gazda din fiecare an a acestui eveniment: conducerea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Suceava precum și Inspectoratului Școlar Județean Suceava”, a completat Nicoleta Daneliuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Disabled Persons' Olympics, ediția a V-a, la Suceava.
 Vizualizări articol: 2215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disabled Persons' Olympics, ediția a V-a, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei