Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 100 (7101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teatrul sucevean a pus în vânzare abonamentele pentru Festivalul Zilele Teatrului "Matei Vișniec”

Joi, 2 Mai 2019 (14:03:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

De joi, 2 mai, au fost puse în vânzare abonamentele pentru cea de-a III-a ediție a Festivalului Zilele Teatrului "Matei Vișniec", din perioada 16 – 30 mai.

O parte dintre evenimentele circumscrise festivalului vor fi cu intrare liberă, însă pentru spectacolele cu plată, teatrul sucevean propune spectatorilor trei categorii de abonamente.

Potrivit lui Carmen Veronica Steiciuc, directoarea Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, abonamentul „full option” asigură intrarea la toate cele 19 spectacole cu plată din cadrul festivalului și costă 120 de lei.

Al doilea tip de abonament costă 100 de lei și facilitează intrarea la câte un spectacol, în fiecare zi. Al treilea tip de abonament costă 80 de lei și include 10 spectacole organizate în perioada 16 – 30 mai.

Locuri se vor aloca doar pentru spectacolele care se vor juca în sala Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Pentru iubitorii de teatru care nu optează pentru nici unul dintre cele trei abonamente sunt puse în vânzare bilete pentru fiecare spectacol, începând de luni, 6 mai. Biletele costă 10 lei, respectiv 2 lei pentru elevii din învățământul preuniversitar, în timp ce biletele pentru spectacolele dedicate copiilor costă 2 lei. Pentru spectacolele din festival (16-30 mai 2019) nu se fac rezervări. Pe perioada festivalului, programul casieriei se prelungește.

„Oferim posibilitatea tuturor pentru ca, timp de două săptămâni, să vadă spectacole de foarte bună calitate la Suceava”, a menționat Carmen Veronica Steiciuc în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit acesteia, festivalul din acest an aduce foarte multe momente speciale, dezbateri și mese rotunde, întâlniri inedite, tema ediției 2019 fiind „Teatru și democrația”

Invitatul de onoare este Matei Vișniec, alături de redactori ai revistei Dilema, personalități importante din lumea teatrului românesc, invitați din Spania, din Marea Britanie, Italia, Franța,

„Vor fi multe dezbateri și mese rotunde referitoare la teatru și simbolurile sale, teatrul și spiritul timpului, comedia anticilor, comedia zilelor noastre, teatru fără frontiere, etc.”, a mai adăugat Steiciuc.

De asemenea, pentru prima dată actrița Clara Popadiuc va organiza un atelier de inițiere în teatru pentru elevii din liceele sucevene.

Pe lângă spectacolele din spațiile convenționale, sucevenii vor avea parte de reprezentații în autobuz, la uzina de apă, pe esplanada Casei de Cultură a Culturii, la Iulius Mall, la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Pentru detalii https://www.teatrulmateivisniec.ro/ sau https://www.facebook.com/teatrulmateivisniec.ro/.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teatrul sucevean a pus în vânzare abonamentele pentru Festivalul Zilele Teatrului "Matei Vișniec”.
 Vizualizări articol: 1175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teatrul sucevean a pus în vânzare abonamentele pentru Festivalul Zilele Teatrului "Matei Vișniec”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei