Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 90 (7091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tânără din Rădăuţi, mamă a patru copii, înjunghiată de fostul iubit, tot din Rădăuți, în apropierea gării din Timişoara

Miercuri, 17 Aprilie 2019 (16:58:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Update:

 

Tânărul reținut de polițiștii judiciariști din Timișoara în cazul uciderii fostei iubite se numește Florin Dumitru Scpricariuc, are 34 de ani, este născut în comuna suceveană Brodina și domiciliat în Rădăuți. Acesta este plecat de ani buni în Banat însă are în cazier fapte legate de Rădăuți.

În anul 2005, Florin Dumitru Scripcariuc, atunci în vârstă de 19 ani, a fost arestat pentru viol. Fapta de atunci a fost una foarte gravă.

La vremea respectivă, acesta ademenise trei fete de la Centrul de plasament "Universul copiilor" din Rădăuți, pe care le-a dus în apropierea unui cimitir. El ar fi reușit să violeze o fată de 13 ani, în timp ce altele două, în vârstă de 12 și 13 ani, au fost martore la scenele sălbatice. Încă de atunci, individul figura deja cu cazier. . El era eliberat condiționat din 2003, cu un rest de pedeapsă neexecutat de 291 de zile, pentru tâlhărie și tentativă de viol.

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au transmis oficial ieri că îl acuză pe Dumitru Florin Scripcariu
de omor calificat cu premeditare. Potrivit anchetatorilor, în ziua crimei, bărbatul a plecat de la Cluj la Timişoara cu gândul de a-şi ucide fosta iubită. Mai mult, acesta ar fi urmărit-o câteva ore, având asupra sa un cuțit. În propunerea de arestare, procurorii au reținut și faptul că acesta este recidivist. 

 

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Rădăuţi, este victima crimei şocante petrecute marţi după-amiază pe o bancă din zona Gării de Nord din Timişoara. Tânăra a fost ucisă de iubitul de care se despărţise recent. Iubitul, Florin Dumitru Scripcariuc, are 34 de ani şi este tot sucevean, domiciliat în municipiul Rădăuți.

Conform colegilor de la Opinia Timişoarei, femeia în vârstă de 30 de ani a fost atacată cu cuţitul de bărbatul de care se despărţise nu demult. Acesta i-a aplicat patru lovituri de cuţit, sub privirile şocate ale mai multor martori.

Cei doi aveau împreună un copil în vârstă de 2 ani. Conform colegilor de la Opinia Timişoarei, femeia originară din Rădăuţi avea în total patru copii, toţi fiind daţi în plasament.

Tânăra lucra ca femeie de serviciu la firma ce asigură curăţenia în vagoanele de tren. Se pare că şi fostul iubit lucrase tot la aceeaşi firmă, până nu demult. Cei doi se certaseră, iar femeia nu mai dorea să audă de el. Bărbatul nu a suportat despărţirea şi se pare că a acţionat turbat de furie, pentru că femeia avea o relaţie cu un alt bărbat din depou.

Bărbatul le-a declarat ziariştilor că femeia l-ar fi sunat pe telefon în timp ce făcea sex cu celălalt bărbat.

Autorul crimei a fost găsit miercuri dimineaţă de poliţiştii de la Transporturi Feroviare în timp ce se pregătea să plece cu trenul Timişoara-Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără din Rădăuţi, mamă a patru copii, înjunghiată de fostul iubit, tot din Rădăuți, în apropierea gării din Timişoara.
 Vizualizări articol: 5151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânără din Rădăuţi, mamă a patru copii, înjunghiată de fostul iubit, tot din Rădăuți, în apropierea gării din Timişoara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei