Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 90 (7091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Egiptul Antic”, expoziţie interactivă şi educativă, la Iulius Mall Suceava

Miercuri, 17 Aprilie 2019 (11:04:31)

Până duminică, 21 aprilie, cei mici sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava pentru a afla informaţii fascinante despre piramide, faraoni, hieroglife şi alte curiozităţi în cadrul expoziţiei „Egiptul antic”.

Zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, copiii cuvârsta între 5 şi 12 ani suntcostumaţi în faraoni sau Cleopatra şi se aventurează într-o expediţie educativă captivantă. Traseul îi poartă,prin joc şi joacă, într-o serie depoveşti interactive fascinante, cu ajutorul cărora află cum decurgea ziua unui faraon, explorează piramidele, acolo unde descoperă cum au fost construite şi ce semnificaţie au hieroglifele, intră în camera misterioasă în care se găsesc sarcofagul lui Tutankhamon, papirusuri, amfore şi instrumente muzicale. În plus, cei mici au şi rolul de arheologi şi căuta artefacte, iar dacă reuşesc misiunea, primesc o parolă pentru a putea intra în camera comorilor. Ştrengarii sunt implicaţi în numeroase activităţi: realizează puzzle-uri magnetice cu înfăţişarea reginei Nefertiti şi a lui Tutankhamon, construiesc minipiramide şi se fotografiază cu Sfinxul, învaţă hieroglifeşi multe altele.

La final, ştrengarii primesc diplome de exploratori. Partener al distracţiei este Magic FM. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin e-mail la adresa rezervari@iuliusmall.com sau la telefon 0230/208.700.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Egiptul Antic”, expoziţie interactivă şi educativă, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Egiptul Antic”, expoziţie interactivă şi educativă, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei