Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 84 (7085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A VI-a ediție a Concursul de interpretare la pian „Tinere talente”, la Colegiul de Artă

Miercuri, 10 Aprilie 2019 (15:17:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 140 de tineri talentați sunt așteptați să performeze la cea de-a VI-a ediție a Concursului de interpretare instrumentală pentru pian complementar "Tinere talente”, de vineri, 12 aprilie, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava. Competiția este destinată celor care studiază pianul secundar (complementar) sau în sistem privat.

Potrivit regulamentului, ”scopul acestui concurs este crearea unor standarde în ceea ce priveşte interpretarea pianistică la nivel de amatori, descoperirea de talente pianistice, atragerea copiilor către activități benefice dezvoltării lor din punct de vedere educațional. Concursul urmăreşte formarea deprinderii la copii de a cânta în fața unui public, crearea posibilității de afirmare a talentelor pentru copiii care nu studiază pianul la nivel profesionist, însuşirea şi aplicarea limbajului muzical în execuția şi interpretarea pianistică, descoperirea şi formarea talentelor muzicale”.

Concursul este organizat de Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, prin prof. Valentin Ianoș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava. „Este un concurs care cunoaște un succes îmbucurător, avem participanți din mai multe județe, interesul fiind tot mai ridicat de la o ediție la alta”, a menționat prof. coordonator Valentin Ianoș, acesta adăugând că prestația elevilor va fi evaluată de două jurii competente.

Acestea vor acorda următoarele distincții: Marele premiu „Tinere Talente”, Premiul Special oferit de Casa de Cultură a Studenților, Premiul Special din partea ziarului „Monitorul de Suceava”, Premiile I, II, III și mențiuni pentru fiecare secțiune. Competiția este susținută de Fly Music și firma Arond.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A VI-a ediție a Concursul de interpretare la pian „Tinere talente”, la Colegiul de Artă.
 Vizualizări articol: 1287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A VI-a ediție a Concursul de interpretare la pian „Tinere talente”, la Colegiul de Artă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei