Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 80 (7081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campania ”Porți deschise - spre comunitate”, a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului

Vineri, 5 Aprilie 2019 (12:09:08)

Campania ”Porți deschise - spre comunitate”,desfăşurată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, a debutat în acest an cu un schimb de experiență cu Regiunea Cernăuți din Ucraina și Raionul Soroca din Republica Moldova, astfel încât joi, 4 aprilie, a avut loc o primă întâlnire la sediul DGASPC Suceava, cu specialiști din cadrul serviciilor de asistență socială din Republica Moldova.

După prezentarea serviciilor sociale din Raionul Soroca și Județul Suceava, a urmat partea de întrebări, schimburi de informații, de legislație și putem afirma că a fost un schimb de informații extrem de interesant între specialiști.

Delegația din Republica Moldova a dorit și vizitarea unor centre din municipiul Suceava, astfel încât partea a doua a întâlnirii a constat în vizitarea Complexului Blijdorp - O Nouă Viață Suceava și a Casei de tip Familial ”Colț Alb” Suceava.

„Mulțumim celor 10 ONG-uri care, după derularea campaniei, au dat curs invitației noastre spre voluntariat, celor 24 de școli și licee care s-au alăturat, precum și celor peste 200 de voluntari din cadrul acestora, care s-au implicat în acțiuni care au vizat ajutor la teme, socializare, petrecerea timpului liber, pregătirea pentru viața de adult și obținerea unui job, constientizarea riscurilor  din viața reală, consiliere vocațională pentru alegerea unei profesii în acord cu competențele și pasiunile fiecărui tânăr etc”, au transmis reprezentanţii DGASPC Suceava.

Începând cu luna aprilie și până la ”deschiderea porților” în luna iunie, pe parcursul acestei campanii, reprezentanţii DGASPC Suceava vor avea întâlniri cu toate cele 114 autorități locale din județul Suceava, întâlniri cu ONG-urile partenere pentru obținerea unui feedback, precum și a unor recomandări prețioase în ceea ce privește modul de lucru cu beneficiarii serviciilor, întâlniri cu  instituțiile partenere și, desigur, concursuri la care vor participa cei mai talentați copii, tineri sau adulți din sistemul de protecție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania ”Porți deschise - spre comunitate”, a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
 Vizualizări articol: 1116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania ”Porți deschise - spre comunitate”, a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei