Facultatea de Inginerie Alimentară organizează concursul studențesc „FIA Food Fest” 2019



Concurs la USV
Concurs la USV

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) va organiza sâmbătă, 6 aprilie, începând cu ora 8:00, în Atriumul și Aula din corpul E, prima ediție a manifestării științifice studențești pentru crearea de produse alimentare inovative „FIA Food Fest” 2019. Competiția, care se desfășoară sub egida Ministerului Educației Naționale, se adresează tuturor studenților înscriși la programele de studiu de licență și masterat.
Concursul are drept scop încurajarea creativității studenților în dezvoltarea de produse alimentare inovative, destinate consumului uman. În competiție s-au înscris 39 de echipe. Studenții vor prezenta doar produse care pot fi industrializate.
Cele mai bune produse vor fi premiate de un juriu format din reprezentații unor companii din industria alimentară: Alexandrion Group România, SC Enzymes & Derivates SA Neamț, SC Mărțișorul Com SRL Cacica, SC Tudia Lactate SRL Suceava, SC Mopan SA Suceava, SC Killer SRL Horodnic de Jos, SC Bermas SA Suceava și Selgros Cash & Carry România.



Recomandări

Două medalii de aur câștigate de cercetătorii din cadrul Facultății de Inginerie Alimentară a USV

Două medalii de aur câștigate de cercetătorii din cadrul Facultății de Inginerie Alimentară a USV
Două medalii de aur câștigate de cercetătorii din cadrul Facultății de Inginerie Alimentară a USV

Berea cu muguri de brad, salam cu pudră de hribi sau deserturi vegane pentru nevoi nutriționale speciale, premiate la FIA Food Fest 2025 de la USV

Berea cu muguri de brad, salam cu pudră de hribi sau deserturi vegane pentru nevoi nutriționale speciale, premiate la FIA Food Fest 2025 de la USV

„Alimentele tradiționale, între moștenire și inovare”, concurs organizat pentru liceeni de Facultatea de Inginerie Alimentară

Premierea concurenților la concursul organizat de Facultatea de Inginerie Alimentară
Premierea concurenților la concursul organizat de Facultatea de Inginerie Alimentară