Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 70 (7071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Actorii Mihai Călin și Claudiu Bleonț, în spectacolul „Prenumele”, pe scena Casei de Cultură Suceava

Luni, 25 Martie 2019 (14:41:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Actorii Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Leonid Doni (polițistul Robi din serialul “Las Fierbinți“), Alina Chivulescu (Bella din serialul „La bloc“) și Ecaterina Ladin (Dalida din serialul „Las Fierbinți”) sunt așteptați vineri, 29 martie, la Suceava, unde vor susține spectacolul de teatru „Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu. Piesa se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 20:00. Sucevenii nu ar trebui să rateze o comedie autentic franceză, în care vor descoperi dialoguri comice și o dezbatere cel puțin savuroasă, după cum spun organizatorii spectacolului. Vincent (Mihai Calin), un agent imobiliar de succes și în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou și cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonț), profesor la universitate. Soția sa, Anna, (specialistă în modă) și prietenul acestora din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl insoțesc. „O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanșează o cascadă de situații comice neprevăzute și dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor”, spun organizatorii. “Le Prenom” este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor și cântăreț Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată și pentru marile ecrane. Biletele costă 80 de lei și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1, telefon: 0230 523 718.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorii Mihai Călin și Claudiu Bleonț, în spectacolul „Prenumele”, pe scena Casei de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 1364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorii Mihai Călin și Claudiu Bleonț, în spectacolul „Prenumele”, pe scena Casei de Cultură Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei