Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 58 (7059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prima acțiune din cadrul Campaniei „Distruge Zidul Indiferenţei! Traficul de persoane poate fi prevenit”, la Suceava

Luni, 11 Martie 2019 (11:08:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prima acțiune din cadrul Campaniei „Distruge Zidul Indiferenţei! Traficul de persoane poate fi prevenit” a avut loc săptămâna trecută la Suceava, la Universitatea „Ştefan cel Mare”. La eveniment au fost prezenți reprezentanții Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane (ANÎTP) - Centrul Regional Suceava, ai Asociației Institutul pentru Parteneriat Social – Bucovina, ca parteneri locali pentru implementarea campaniei, precum și studenții și cadrele universitare de la Programul de studii Comunicare şi relaţii publice din cadrul Facultății de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC). Mesajul campaniei transmis de comisarul Liliana Orza, coordonatorul Centrului Regional Suceava al ANÎTP, s-a canalizat pe conștientizarea în rândurile tinerilor a riscurilor și vulnerabilităților ascunse ale acestui fenomen dinamic şi complex care generează victime din ce în ce mai multe. De asemenea, în cadrul prezentărilor care au avut loc, s-a subliniat importanța acțiunilor multiplicatorilor de opinie, în vederea reducerii numărului de informaţii inexacte şi ambigue referitoare la unele aspecte ale traficului de persoane transmise publicului, precum și modalitățile de sensibilizare a populaţiei privind implicaţiile traficului de persoane în vederea reducerii cererii din perspectiva exploatării sexuale. Evenimentul s-a bucurat de o largă audiență din partea studenților, care și-au exprimat interesul față de modalitățile de diseminare a mesajului campaniei, precum și față de tehnicile de comunicare a informațiilor care conduc la diminuarea criminalității în domeniul traficului de persoane pe o arie cât mai extinsă la nivelul mediilor sociale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima acțiune din cadrul Campaniei „Distruge Zidul Indiferenţei! Traficul de persoane poate fi prevenit”, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prima acțiune din cadrul Campaniei „Distruge Zidul Indiferenţei! Traficul de persoane poate fi prevenit”, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei