Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 53 (7054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivalul-concurs „Umor Fără Frontiere în Ţara de Sus”, la Vama

Marţi, 5 Martie 2019 (11:03:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivalul-concurs„Umor Fără Frontiere în Ţara de Sus”, ediţia a VIII-a, va avea loc anul acesta pe 7 septembrie, la Vama. Concursul literar aredouă secţiuni, „Poezie de dragoste” şi „Epigramă”. La secţiunea „Poezie de dragoste”, autorii, ulterior participanţi, apoi concurenţi şi în final premianţi, vor avea libertatea „de a elibera din profunzimea lirică a sufletului auctorial detalii şi fineţuri care să convingă cititorii că, indiferent de ce va fi nou şi interesant prin galaxie, iubirea şi poezia vor rămâne la locul lor”. La secţiunea „Epigramă”, tema este „Regret”.

Creaţiile, inedite şi originale, se vor trimite, în perioada 1 mai - 15 iunie 2019, prin e-mail intitulat „Pentru concurs 2019”, la: mugurel_sasu@yahoo.com, ca ataşamente separate, fiecare având precizată denumirea secţiunii, semnate şi cu datele personale ale autorului (nume, număr de telefon, adresă). „Vă rugăm să iniţiaţi e-mailul pentru ceea ce trimiteţi pentru concurs, dar şi pentru votare, dacă se răspunde la un alt e-mail, contribuţia dumneavoastră poate trece neobservată. Dacă trec 3-4 zile şi nu primiţi confirmare, înseamnă că e o problemă şi vă rog să reveniţi”, a explicat ec. Ioan Mugurel Sasu, preşedintele executiv al Cenaclului „Nectarie” Vama – Bucovina şi redactor-şef al Revistei „Surâsul Bucovinei”, principalii organizatori ai competiţiei.

 

Jurizare

Cel care va primi creaţiile literare pentru festival va forma un document în care singura posibilitate de identificare va fi un număr curent, desigur tot pe secţiuni, documentul va fi pus la dispoziţia celor care participă, pentru jurizare. Jurizarea va consta în notarea cu câte un punct a cinci creaţii, exceptând pe cele proprii, aceste puncte vor fi la baza premierii. Pentru a nu exista dubii, tabelul cu votarea va fi ulterior publicat, fiecare putând să verifice corectitudinea cu care i s-a luat în calcul votul.

„Aşteptăm elementele participării domniilor voastre între 1 mai şi 15 iunie 2019. Acele creaţii care suferă prin lipsă de originalitate sau nu sunt inedite, cele nesemnate sau ale căror autori nu votează, constatate astfel la primire sau cu ocazia jurizării, vor fi eliminate din concurs”, a mai completat Ioan Mugurel Sasu. Premiile, menţiunile şi alte forme de respect pentru calitatea lucrărilor expediate se vor materializa în diplome, acestea vor fi expediate prin poştă celor care din diferite motive nu vor putea fi prezenţi la festivitatea de premiere.

 

Parteneriate

La secţiunea „Poezie de dragoste” se vor trimite două creaţii, iar la secţiunea „Epigramă” vor fi trimise trei. În ambele cazuri vor fi documente Word ataşate la e-mail. Se poate participa la una sau la amândouă secţiunile. La acest concurs poate participa oricine se consideră poet sau epigramist, „condiţia fiind ca să-şi asume riscul de a ocupa o altă poziţie în clasamentul final decât cea pe care o speră”.

„Ne dorim parteneriatul Asociaţiei <Universul Prieteniei>şi sperăm să avem parte de colaborarea Primăriei şi a Consiliului Local Vama, a AsociaţieiLiterare<Păstorel> Iaşi, a Societăţii Scriitorilor Bucovineni, a Asociaţiei Scriitorilor şi Artiştilor din Ţara Dornelor, a revistei <Bucovina literară>, a tuturor oamenilor de cultură care se simt cu sufletul alături de noi”, a transmis ec. Ioan Mugurel Sasu. Organizatorii mai anunţă că nu vor putea deconta cheltuieli de transport şi cazare pentru participanţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul-concurs „Umor Fără Frontiere în Ţara de Sus”, la Vama.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Festivalul-concurs „Umor Fără Frontiere în Ţara de Sus”, la Vama5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei